На парафії завершився третій етап «Ігор Флори»

feTbes73LAoУ суботу, 16 травня 2015 року, на нашій парафії відбувся передостанній, третій етап змагань «Ігри Флори». Підлітки представляли театральний виступ про молодість і покликання митрополита Андрея Шептицького, авторства сестри Марії Зарваницької. Судді мали оцінити театральність, декламацію та сценографію кожної команди, які дозволяли глядачам повернутись у часі в дім графа Шептицького.

А також, кожна команда мала завдання – розіграти смішну і повчальну сценку на тему «Місія». До цього завдання учасники підійшли творчо і весело.

Підсумувати цей етап змагань можна словами Святого Папи Івана Павла ІІ: «Бути молодим – означає володіти безперервною новизною духу, внутрішньо підживлювати постійний пошук добра і витривати у досягненні мети».

Ці слова Папи можна підтвердити роздумами Соломії, учасниці «Ігор Флори»: «Минув майже місяць від початку наших “Ігор Флори”. Впродовж змагань було багато переживань, радостей, суперечок, перемог. Але ми всі разом, і з вірою в серці крокували до нашої мети. Сестра Марія Унівська нам пояснила, що головна мета цих ігор – це пізнання одне одного, відкриття нових талантів, ну і, звичайно, зближення та пошук нових друзів. Я впевнено можу сказати, що наша мета досягнута. Ми всі стали однією великою сім’єю в Христі. Кожен з нас є даром. Для Ісуса більш потрібні не речі, які ми йому приносимо, але ми самі, коли віддаємося Йому. Кожна команда проводила багато часом разом. Всі переживали і раділи одне за одного. Бувало, що ми і сварились, але  навчилися миритися. Також команди завжди підтримували своїх суперників».

Повідомили сестри Воплоченого Слова

Статистика