На парафії Всіх Святих Українського Народу стартували «Ігри Флори»

11128410_890007757726031_1799483126_nУ суботу, 2 травня 2015 року, на парафії Всіх Святих Українського Народу, що у Стрию, відбувся перший етап змагань «Ігри Флори» серед парафіяльної молоді. «Ігри Флори», також відомі як «Ігри весни», це популярний в країнах Південної Америки ряд змагань між командами у різних царинах –інтелектуальних, мистецьких, спортивних.

Підлітки нарафії були поділені на три команди, у кожну з яких увійшло приблизно 20 осіб. Кожна команда має свою назву (одна з богословських чеснот – віра надія або любов) та покровителя, серед яких  – Іван Павло ІІ, Андрей Шептицький та Йосиф Сліпий. Гра поділена на 4 етапи, які відбуватимуться у кожну суботу травня відповідно.

Цієї суботи відбувся перший етап, де кожна з команд представила себе, придуманий герб і гімн, а відтак учасники ігор змагалися у знаннях з катехизму і відповіли на 60 запитань, які стосувалися загальної світової культури. Цього разу до журі входили парох нашої парафії о. Іван Барабаш, о. Віталій Лесів та п. Оксана Барабаш.

Наступного тижня підлітки зустрінуться у спортивних змаганнях та естафетах, відтак у театральному мистецтві і співі, а насамкінець – у знанні мов та мистецтві фотографії. Кожного разу здібності учасників судитимуть компетентні у цих галузях особи.

Фінальні переможці ігор будуть нагороджені кількаденним відпочинком у горах, призи-заохочення чекатимуть і тих, хто здобуде друге та третє місця. Проте, головною ціллю змагань є об’єднати підлітків і допомогти їм відкрити свої здібності й таланти.

Змагання відбуваються завдяки старанням сестер Воплоченого Слова, згромадження яких діє при нашій парафії.

Статистика