ОСІННЄ ОНОВЛЕННЯ ЛІТЕРАТУРИ В НАШІЙ КРАМНИЦІ

znimok-ekrana-2016-09-08-23-13-36

297_molytovnyj_psaltyr_1-380x500

Молитовний Псалтир (великий) Кількість сторінок: 400 Палітурка: тверда Рік видання: 2007 Формат: 175×250 Видання дещо відрізняється від попереднього, яке було здійснене в Римі 1990 року, а саме: стихи псалмів розділено ритмічними паузами, додано “Чин по відході душі” та вказівки, як читати Псалтир при померлих. Крім самих псалмів подаємо і молитви, узяті з Псалтиря, що його видав за благословенням Слуги Божого Митрополита Андрея Шептицького Ставропігійський Інститут у Львові 1901 року. В кінці видання подано покажчик-устав читань катизм на богослуженнях. Зручний формат. Тверда обкладинка, тиснення золотом.

Святе Письмо. Малого формату Кількість сторінок: 1480 Палітурка: м'яка Рік видання: 2015 Переклад: о. Іван Хоменко Формат: 110х165

Святе Письмо. Малого формату
Кількість сторінок: 1480
Палітурка: м’яка
Рік видання: 2015
Переклад: о. Іван Хоменко
Формат: 110х165

Автор: Ліберо Джероза Рік видання: 2001 Кількість сторінок : 336 Формат: 145x200 Обкладинка: м’яка Зміст книги: Глава 1. Богословське обґрунтування канонічного права Глава 2. Джерела, методи й інструментарій канонічного права Глава 3. Правові елементи проповідування слова Глава 4. Право щодо таїнств Глава 5. Харизма і форми об’єднань віруючих Глава 6. Інституційні органи Церкви.

Автор: Ліберо Джероза
Рік видання: 2001
Кількість сторінок : 336
Формат: 145×200
Обкладинка: м’яка
Зміст книги:
Глава 1. Богословське обґрунтування канонічного права
Глава 2. Джерела, методи й інструментарій канонічного права
Глава 3. Правові елементи проповідування слова
Глава 4. Право щодо таїнств
Глава 5. Харизма і форми об’єднань віруючих
Глава 6. Інституційні органи Церкви.

Кількість сторінок: 240 Палітурка: м'яка Рік видання: 2013 Формат: 130х200.

Кількість сторінок: 240
Палітурка: м’яка
Рік видання: 2013
Формат: 130х200.

Наслідування Христа (подарункове видання) Кількість сторінок: 260 Палітурка: тверда Автор: Тома Кемпійський Рік видання: 2014 Формат: 170x240 Це одна з найбільш популярних духовних книг після Святого Письма впродовж уже багатьох століть. Вона перекладена приблизно 100 мовами. Сам факт, що книжка "живе і працює" понад 500 років, є її найкращою рекламою. "Смиренне пізнання себе — це простіша дорога до Бога, ніж глибокоумний науковий дослід. Годі нам осуджувати чи знання, чи яке-небудь звичайне пізнання речі, воно добре саме в собі, і Бог установив його, але все-таки треба вище цінувати чисту совість і чесне життя. Але оскільки багато людей більше намагаються здобути знання, ніж прожити чесне життя, то вони нераз блукають, і майже ніякої користи не приносять, або дуже мало. О, коли б ті люди докладали стільки праці, щоб викорінити злі нахили і прищепити собі чесноти, скільки ставлять учених питань, не було б у народі стільки нещасть і згіршень, ані стільки неладу в монастирях!..."

Наслідування Христа (подарункове видання)
Кількість сторінок: 260
Палітурка: тверда
Автор: Тома Кемпійський
Рік видання: 2014
Формат: 170×240
Це одна з найбільш популярних духовних книг після Святого Письма впродовж уже багатьох століть. Вона перекладена приблизно 100 мовами. Сам факт, що книжка “живе і працює” понад 500 років, є її найкращою рекламою. “Смиренне пізнання себе — це простіша дорога до Бога, ніж глибокоумний науковий дослід. Годі нам осуджувати чи знання, чи яке-небудь звичайне пізнання речі, воно добре саме в собі, і Бог установив його, але все-таки треба вище цінувати чисту совість і чесне життя. Але оскільки багато людей більше намагаються здобути знання, ніж прожити чесне життя, то вони нераз блукають, і майже ніякої користи не приносять, або дуже мало. О, коли б ті люди докладали стільки праці, щоб викорінити злі нахили і прищепити собі чесноти, скільки ставлять учених питань, не було б у народі стільки нещасть і згіршень, ані стільки неладу в монастирях!…”

Кількість сторінок: 80 Палітурка: тверда Рік видання: 2012 Упорядник: Оля Жаровська Формат: 105х145 Щоденні молитви, молитви перед навчанням, за школу, за друзів, за братів і сестер, за хворих і потребуючих та багато інших ви знайдете у цій маленькій книжці. Усяке діло твориться з приємністю, якщо воно з Богом!

Кількість сторінок: 80
Палітурка: тверда
Рік видання: 2012
Упорядник: Оля Жаровська
Формат: 105х145
Щоденні молитви, молитви перед навчанням, за школу, за друзів, за братів і сестер, за хворих і потребуючих та багато інших ви знайдете у цій маленькій книжці. Усяке діло твориться з приємністю, якщо воно з Богом!

Ізціли мене, Господи. Молитовник у хворобах душевних і тілесних (оновлене) Кількість сторінок: 144 Палітурка: тверда Рік видання: 2008, 2014 (оновлене) Упорядник: о. Олександр Королюк Формат: 105x145. У земному житті кожен християнин зазнає випробувань, страждає від хвороб. Нашому Господеві вгодно, щоб ми утверджувалися у вірі, очищували свої душі та з’єднувалися з Ним у дочасному житті, а згодом і у вічності. Так, випробування, страждання від хвороб, яких зазнає кожен християнин у своєму житті, є дорогою, яка провадить людину до глибокої молитви і тіснішого зв’язку з її Творцем.

Ізціли мене, Господи. Молитовник у хворобах душевних і тілесних (оновлене)
Кількість сторінок: 144
Палітурка: тверда
Рік видання: 2008, 2014 (оновлене)
Упорядник: о. Олександр Королюк
Формат: 105×145.
У земному житті кожен християнин зазнає випробувань, страждає від хвороб. Нашому Господеві вгодно, щоб ми утверджувалися у вірі, очищували свої душі та з’єднувалися з Ним у дочасному житті, а згодом і у вічності. Так, випробування, страждання від хвороб, яких зазнає кожен християнин у своєму житті, є дорогою, яка провадить людину до глибокої молитви і тіснішого зв’язку з її Творцем.

Ангел Хоронитель. Молитовник для дітей 5-9 років. Кількість сторінок: 96 Палітурка: тверда Рік видання: 2015 Формат: 110х140 З цим молитовником вашій дитині буде легше навчитися молитися. А молитва, як говорив о. Юзеф Августин, це єдиний захист, який ми можемо дати своїй дитині у сучасному світі.

Ангел Хоронитель. Молитовник для дітей 5-9 років.
Кількість сторінок: 96
Палітурка: тверда
Рік видання: 2015
Формат: 110х140
З цим молитовником вашій дитині буде легше навчитися молитися. А молитва, як говорив о. Юзеф Августин, це єдиний захист, який ми можемо дати своїй дитині у сучасному світі.

Молитовник «Господи, взиваю до Тебе» Кількість сторінок: 480 Палітурка: тверда Рік видання: 2016 Формат: 75х100 Молитовник містить щоденні молитви, молитви на особливі потреби. Богослуження: акафісти, молебні, літургія св. Йоана Золотоустого. Церковні пісні. Завдяки малому формату і твердій обкладинці є дуже зручним у користуванні. Четверте видання.

Молитовник «Господи, взиваю до Тебе»
Кількість сторінок: 480
Палітурка: тверда
Рік видання: 2016
Формат: 75х100
Молитовник містить щоденні молитви, молитви на особливі потреби. Богослуження: акафісти, молебні, літургія св. Йоана Золотоустого. Церковні пісні. Завдяки малому формату і твердій обкладинці є дуже зручним у користуванні. Четверте видання.

Благослови, душе моя, Господа. Молитовник Кількість сторінок: 208 Палітурка: тверда Рік видання: 2015 Формат: 100х140 Видання п'яте, доповнене. Щоденні молитви. Катехизмові Правди. Взірець доброї сповіді. Молитви перед Святим Причастям. Молитви на різні потреби. Акафіст до Господа нашого Ісуса Христа. Молитви при трапезі. Молебень до Богометері. Молитви за нарід. Коляди...

Благослови, душе моя, Господа. Молитовник
Кількість сторінок: 208
Палітурка: тверда
Рік видання: 2015
Формат: 100х140
Видання п’яте, доповнене. Щоденні молитви. Катехизмові Правди. Взірець доброї сповіді. Молитви перед Святим Причастям. Молитви на різні потреби. Акафіст до Господа нашого Ісуса Христа. Молитви при трапезі. Молебень до Богометері. Молитви за нарід. Коляди…

Господь - моя пісня. Збірник релігійних пісень Кількість сторінок: 656 Палітурка: тверда Рік видання: 2006 Упорядник: Т. Ференц, І. Мельник, О. Костецька Формат: 110x155 До співаника включено понад 400 пісень на прославу Бога, Пресвятої Богородиці та святих. Складається збірник з двох частин: у першій поміщено традиційні пісні, які призначені в основному для церковного хору; у другій - сучасні релігійні пісні, які можна виконувати під час прощ, катехизації тощо.

Господь – моя пісня. Збірник релігійних пісень
Кількість сторінок: 656
Палітурка: тверда
Рік видання: 2006
Упорядник: Т. Ференц, І. Мельник, О. Костецька
Формат: 110×155
До співаника включено понад 400 пісень на прославу Бога, Пресвятої Богородиці та святих. Складається збірник з двох частин: у першій поміщено традиційні пісні, які призначені в основному для церковного хору; у другій – сучасні релігійні пісні, які можна виконувати під час прощ, катехизації тощо.

Цей молитовник призначений для вояків, але не тільки: ним можуть користуватися і їхні родичі, друзі, співгромадяни, які моляться за конкретну особу чи усіх вояків або загалом за мир і Батьківщину. Молитва зазвичай дуже універсальна форма, тому Молитву за сина, що йде до війська може промовляти і його дружина чи сестра або будь-хто з близьких. Крім конкретних молитов та чинів, є в ньому і такі, як Молитва на всяке прошення чи Чин освячення всякої речі, що їх можна використовувати у всіх инших ситуаціях, для яких немає окремого молитовного тексту.

Цей молитовник призначений для вояків, але не тільки: ним можуть користуватися і їхні родичі, друзі, співгромадяни, які моляться за конкретну особу чи усіх вояків або загалом за мир і Батьківщину. Молитва зазвичай дуже універсальна форма, тому Молитву за сина, що йде до війська може промовляти і його дружина чи сестра або будь-хто з близьких. Крім конкретних молитов та чинів, є в ньому і такі, як Молитва на всяке прошення чи Чин освячення всякої речі, що їх можна використовувати у всіх инших ситуаціях, для яких немає окремого молитовного тексту.

У цьому молитовнику кожен водій віднайде молитву, яка промовлятиме саме до його серця і формуватиме його як доброго водія і благочестивого християнина. Особливі молитви водія мали б увійти у молитовне правило – вечірніх, ранішніх молитов кожного, хто прагне принести працю над своєю фаховістю водія у дар людині і Богові.

У цьому молитовнику кожен водій віднайде молитву, яка промовлятиме саме до його серця і формуватиме його як доброго водія і благочестивого християнина. Особливі молитви водія мали б увійти у молитовне правило – вечірніх, ранішніх молитов кожного, хто прагне принести працю над своєю фаховістю водія у дар людині і Богові.

Материнська молитва - найдієвіший спосіб змінити те, що звичним людським поглядом виглядає безнадійним. Мама-християнка молиться за свою дитину завжди, за різних обставин і ситуацій. У запропонованому молитовнику - щоденні молитви на різні випадки життя: за дітей, рідних, хресних, хворих, сиріт, ненароджених, померлих, за тих, що навчаються чи зійшли з праведного шляху, а також молитви до Ісуса Христа, Пресвятої Богородиці і до наших заступників у небі - ангелів та святих. Цей молитовник стане в пригоді кожній жінці, яка уже є мамою чи стане нею у майбутньому.

Материнська молитва – найдієвіший спосіб змінити те, що звичним людським поглядом виглядає безнадійним. Мама-християнка молиться за свою дитину завжди, за різних обставин і ситуацій. У запропонованому молитовнику – щоденні молитви на різні випадки життя: за дітей, рідних, хресних, хворих, сиріт, ненароджених, померлих, за тих, що навчаються чи зійшли з праведного шляху, а також молитви до Ісуса Христа, Пресвятої Богородиці і до наших заступників у небі – ангелів та святих. Цей молитовник стане в пригоді кожній жінці, яка уже є мамою чи стане нею у майбутньому.

Кількість сторінок: 64 Палітурка: м'яка Автор: Бруно Ферреро Рік видання: 2014 Переклад: Тарас Різун Формат: 120х165 Небо - це безмежна блакить над землею, це спів жайворонка, свіжий подув вітру, сонячні промені та мерехтливе світло зір... А для християнина це ще життя вічне, рай, безкінечне блаженство - мета і прагнення всього життя. Людина ж народжена для вічности, жадання раю живе в душі кожного. Хай щоденні турботи, клопоти часто затінюють це жадання, та про нього нам нагадують спів жайворонка, сонячний промінь чи мерехтливе світло зорі... А ще оці притчі...

Кількість сторінок: 64
Палітурка: м’яка
Автор: Бруно Ферреро
Рік видання: 2014
Переклад: Тарас Різун
Формат: 120х165
Небо – це безмежна блакить над землею, це спів жайворонка, свіжий подув вітру, сонячні промені та мерехтливе світло зір… А для християнина це ще життя вічне, рай, безкінечне блаженство – мета і прагнення всього життя. Людина ж народжена для вічности, жадання раю живе в душі кожного. Хай щоденні турботи, клопоти часто затінюють це жадання, та про нього нам нагадують спів жайворонка, сонячний промінь чи мерехтливе світло зорі… А ще оці притчі…

Читання Священного Писання, роздуми про діяння і навчання Господа Ісуса Христа, викорінення грішних пристрастей і насадження чеснот, молитовне єднання з Богом – є суттю християнського життя. В даній книзі автор намагається в легкий і простий спосіб, на основі повчань і життєвих прикладів святих, вказати, що шлях до святості доступний усім бажаючим. Особливий наголос ставиться на любов до Бога і ближнього, які є фундаментом і завершенням досконалості.

Читання Священного Писання, роздуми про діяння і навчання Господа Ісуса Христа, викорінення грішних пристрастей і насадження чеснот, молитовне єднання з Богом – є суттю християнського життя. В даній книзі автор намагається в легкий і простий спосіб, на основі повчань і життєвих прикладів святих, вказати, що шлях до святості доступний усім бажаючим. Особливий наголос ставиться на любов до Бога і ближнього, які є фундаментом і завершенням досконалості.

Рік видання: 2000 Кількість сторінок : 420 Формат: 107 х 165 Обкладинка: тверда.

Рік видання: 2000
Кількість сторінок : 420
Формат: 107 х 165
Обкладинка: тверда.

На перший погляд, поєднання слова «герой» зі словами «батько» або «мати» може видатися безглуздям. Батьки мають стільки обов’язків, пов’язаних з дотриманням дисципліни, годуванням і витиранням носів! Яке ж тут геройство? Однак на думку дітей, їхні батьки – герої. І щоби не розчаровувати дітей у їхньому переконанні, автор пропонує батькам замислитися: Чому потрібні сьогодні такі герої у наших сім'ях більше, ніж коли-небудь раніше? Чому мільйони сімей з покоління в покоління потрапляють на гачок взаємної залежности? Чому ми повинні бути героями для своїх дітей? Як план позитивного батьківства може сприяти побудові щасливої і стабільної родини? Чому «герой» ніколи не повинен зраджувати довіру своєї дитини?

На перший погляд, поєднання слова «герой» зі словами «батько» або «мати» може видатися безглуздям. Батьки мають стільки обов’язків, пов’язаних з дотриманням дисципліни, годуванням і витиранням носів! Яке ж тут геройство? Однак на думку дітей, їхні батьки – герої. І щоби не розчаровувати дітей у їхньому переконанні, автор пропонує батькам замислитися: Чому потрібні сьогодні такі герої у наших сім’ях більше, ніж коли-небудь раніше? Чому мільйони сімей з покоління в покоління потрапляють на гачок взаємної залежности? Чому ми повинні бути героями для своїх дітей? Як план позитивного батьківства може сприяти побудові щасливої і стабільної родини? Чому «герой» ніколи не повинен зраджувати довіру своєї дитини?

 До вашої уваги друга книжка владики Венедикта Алексійчука з роздумами над щоденними літургійними читаннями Апостола. Автор, тлумачачи день за днем уривки з Апостола, провадить читачи церковним літургійним життям, що дає можливість пригадувати важливі події та етапи історії спасення. Напевне не вперше чуємо ці уривки, але з допомогою Владики можемо поглибити наші знання, переглянути наше життя, ставлення до себе, ближніх і стати кращими, гідними дітьми нашого Небесного Отця.

До вашої уваги друга книжка владики Венедикта Алексійчука з роздумами над щоденними літургійними читаннями Апостола.
Автор, тлумачачи день за днем уривки з Апостола, провадить читачи церковним літургійним життям, що дає можливість пригадувати важливі події та етапи історії спасення. Напевне не вперше чуємо ці уривки, але з допомогою Владики можемо поглибити наші знання, переглянути наше життя, ставлення до себе, ближніх і стати кращими, гідними дітьми нашого Небесного Отця.

 Роздуми до літургійних читань Євангелія Владика Венедикт (Алексійчук) ...перед нами роздуми над щоденними літургічними читаннями, то було би дуже корисно читати їх день за днем. Читаючи Євангеліє разом з цими роздумами, будемо переживати їх особисто. Не буде великої користі з того, щоб прочитати цю книгу за декілька днів, не для цього вона призначена. Ми вже і так багато знаємо, багато прочитали, проте не живемо цим. Ці роздуми на щодень подані так, щоб ми все більше жили Словом Божим.

Роздуми до літургійних читань Євангелія Владика Венедикт (Алексійчук) …перед нами роздуми над щоденними літургічними читаннями, то було би дуже корисно читати їх день за днем. Читаючи Євангеліє разом з цими роздумами, будемо переживати їх особисто. Не буде великої користі з того, щоб прочитати цю книгу за декілька днів, не для цього вона призначена. Ми вже і так багато знаємо, багато прочитали, проте не живемо цим. Ці роздуми на щодень подані так, щоб ми все більше жили Словом Божим.

Ісус дає відповідь на найголовніші запитання, які давно хвилюють людство: “Хто ми? Що таке щастя? Навіщо живемо-мучимося на цій розхитаній планеті? З якою метою Господь створив нас? Що таке вічне життя? Навіщо вірити? Що таке Любов Бога? Чи смерть – це тільки... початок? Ісус дає відповідь на найголовніші запитання, які давно хвилюють людство: “Хто ми? Що таке щастя? Навіщо живемо-мучимося на цій розхитаній планеті? З якою метою Господь створив нас? Що таке вічне життя? Навіщо вірити? Що таке Любов Бога? Чи смерть – це тільки... початок?

Ісус дає відповідь на найголовніші запитання, які давно хвилюють людство: “Хто ми? Що таке щастя? Навіщо живемо-мучимося на цій розхитаній планеті? З якою метою Господь створив нас? Що таке вічне життя? Навіщо вірити? Що таке Любов Бога? Чи смерть – це тільки… початок?
Ісус дає відповідь на найголовніші запитання, які давно хвилюють людство: “Хто ми? Що таке щастя? Навіщо живемо-мучимося на цій розхитаній планеті? З якою метою Господь створив нас? Що таке вічне життя? Навіщо вірити? Що таке Любов Бога? Чи смерть – це тільки… початок?

Вервиця для дітей з поясненнями Радісні, Світлі, Страсні і Славні Таїнства...Знаєте про що йдеться? Саме так – про молитву на вервиці. У цій книжці автор через коротенькі історії допомагає дитині зрозуміти Таїнства життя Ісуса та Марії, а також показує наскільки вервиця є важливою молитвою для кожної християнської сім'ї. Якщо бажаєте навчитись цієї гарної молитви до небесної Мами – тоді ця книжечка саме для вашої дитини!

Вервиця для дітей з поясненнями
Радісні, Світлі, Страсні і Славні Таїнства…Знаєте про що йдеться? Саме так – про молитву на вервиці. У цій книжці автор через коротенькі історії допомагає дитині зрозуміти Таїнства життя Ісуса та Марії, а також показує наскільки вервиця є важливою молитвою для кожної християнської сім’ї. Якщо бажаєте навчитись цієї гарної молитви до небесної Мами – тоді ця книжечка саме для вашої дитини!

 У книзі зібрані невигадані історії з життя: колись почуті, побачені, а деякі й пережиті на власному досвіді. Історії без домислів, вигадок і прикрас... Історії без художніх увертюр та заплутаних сюжетних ліній... Історії не для відпочинку, але для потрібних роздумів-розмислів... Історії людей, котрі живуть разом з нами... Історії, у яких чимало страждань, випробувань, людських розчарувань, але в яких завжди перемагає добро та любов! Життя як воно є - такий лейтмотив цієї книги!

У книзі зібрані невигадані історії з життя: колись почуті, побачені, а деякі й пережиті на власному досвіді. Історії без домислів, вигадок і прикрас… Історії без художніх увертюр та заплутаних сюжетних ліній… Історії не для відпочинку, але для потрібних роздумів-розмислів… Історії людей, котрі живуть разом з нами… Історії, у яких чимало страждань, випробувань, людських розчарувань, але в яких завжди перемагає добро та любов! Життя як воно є – такий лейтмотив цієї книги!

Ця книжечка - для тих, хто бажає більше довідатися про сповідь, а також духовно вдосконалитися у таїнстві покаяння.

Ця книжечка – для тих, хто бажає більше довідатися про сповідь, а також духовно вдосконалитися у таїнстві покаяння.

 У нас вистарчає літератури про приготування до вагітності, про фізіологічні та психологічні зміни вагітної жінки, та про духовний вимір майже ніхто не пише. Саме на духовний аспект вагітності й звертає увагу авторка. Тексти книги супроводжують жінку від бажання та зачаття дитини до її народження. Структурно всі вони складаються найперше із біблійного уривка та коментарів щодо нього в контексті певного періоду вагітності. Також авторка пропонує кілька додаткових біблійних місць для глибшого роздумування, а на кінець – невелику молитву. Звісно, книга найперше призначена вагітним жінкам. Але цим не варто обмежуватися. Майбутній батько може також її читати, спільно зі своєю дружиною роздумувати про дар народження дитини.

У нас вистарчає літератури про приготування до вагітності, про фізіологічні та психологічні зміни вагітної жінки, та про духовний вимір майже ніхто не пише. Саме на духовний аспект вагітності й звертає увагу авторка. Тексти книги супроводжують жінку від бажання та зачаття дитини до її народження. Структурно всі вони складаються найперше із біблійного уривка та коментарів щодо нього в контексті певного періоду вагітності. Також авторка пропонує кілька додаткових біблійних місць для глибшого роздумування, а на кінець – невелику молитву. Звісно, книга найперше призначена вагітним жінкам. Але цим не варто обмежуватися. Майбутній батько може також її читати, спільно зі своєю дружиною роздумувати про дар народження дитини.

 У наш неспокійний час як ніколи раніше потребуємо Божого захисту та допомоги у труднощах. У пропонованому виданні ми подаємо різноманітні молитви, псалми, акафісти до Ісуса Христа, Хреста Господнього, Пресвятої Богородиці, ангелів та святих, у яких молимо за нашу родину, за Україну та за мир на землі. Нехай цей молитовник стане ще однією цеглинкою у міцному мурі віри, надії та любови, котрим захистимося від ворогів та будемо перебувати у Божій опіці впродовж усієї нашої земної мандрівки.

У наш неспокійний час як ніколи раніше потребуємо Божого захисту та допомоги у труднощах. У пропонованому виданні ми подаємо різноманітні молитви, псалми, акафісти до Ісуса Христа, Хреста Господнього, Пресвятої Богородиці, ангелів та святих, у яких молимо за нашу родину, за Україну та за мир на землі. Нехай цей молитовник стане ще однією цеглинкою у міцному мурі віри, надії та любови, котрим захистимося від ворогів та будемо перебувати у Божій опіці впродовж усієї нашої земної мандрівки.

 Милосердя – це одна із Божих рис, на якій Псалтир img class=

Милосердя – це одна із Божих рис, на якій Псалтир найбільше акцентує увагу. Деякі із Псалмів ми справді можемо назвати «Псалмами милосердя», тому що вони пронизані люблячим діянням Господа, з яким Він піклується про своїх вірних.
У цьому посібнику подані коментарі до десяти «Псалмами милосердя».
“Псалми милосердя” – український переклад видання з офіційної серії “Милосердні як Отець” для відзначення і переживання Ювілею Милосердя. До серії ввійшли видання на тему різних аспектів милосердя, корисні душпастирські посібники для організації зустрічей, лекцій і катехиз.

 Сповідь. Таїнство милосердя. Надзвичайний Ювілей Милосердя 2015-2016. Намагаючись внести свою лепту у відповідь на очікування і пам'ятаючи, що "Євангеліє - одкровення в Ісусі Христі Божого милосердя до грішників", пропонуємо тут деякі роздуми, щоб краще зрозуміти таїнство сповіді, яке дає змогу у Христі досвідчити молосердну Божу любов. У перших чотирьох розділах викладено суто біблійний погляд: аргументація міститься в чотирьох уривках, відповідно до кожного Євангелія, в яких теми милосердя, прошення гріхів і навернення Ісус поміщає в центрі свого вчення і своїх діл. У наступних розділах натомість переважають систематичні та пасторальні роздуми, що сприяє послідовнішому розумінню таїнства.

Сповідь. Таїнство милосердя. Надзвичайний Ювілей Милосердя 2015-2016. Намагаючись внести свою лепту у відповідь на очікування і пам’ятаючи, що “Євангеліє – одкровення в Ісусі Христі Божого милосердя до грішників”, пропонуємо тут деякі роздуми, щоб краще зрозуміти таїнство сповіді, яке дає змогу у Христі досвідчити молосердну Божу любов.
У перших чотирьох розділах викладено суто біблійний погляд: аргументація міститься в чотирьох уривках, відповідно до кожного Євангелія, в яких теми милосердя, прошення гріхів і навернення Ісус поміщає в центрі свого вчення і своїх діл. У наступних розділах натомість переважають систематичні та пасторальні роздуми, що сприяє послідовнішому розумінню таїнства.

 Щоденні молитви. Катехизмові правди: Суспільний дороговказ віруючого. Узгоджені тексти згідно з Катехизмом УГКЦ "Христос - наша Пасха" редакції 2012 року, які кожен вірний християнин повинен знати та ними жити. Усім вірним для їх добра та єдності Церкви.

Щоденні молитви. Катехизмові правди: Суспільний дороговказ віруючого.
Узгоджені тексти згідно з Катехизмом УГКЦ “Христос – наша Пасха” редакції 2012 року, які кожен вірний християнин повинен знати та ними жити.
Усім вірним для їх добра та єдності Церкви.

Як пише Папа Франциск, святі увійшли у "глибини милосердя". Читання і роздуми про їхнє свідчення можуть стати також і молитвою заступництва, щоб пережити цей Ювілей у незламній упевненості та довірі до милосердної любові Отця.

Як пише Папа Франциск, святі увійшли у “глибини милосердя”. Читання і роздуми про їхнє свідчення можуть стати також і молитвою заступництва, щоб пережити цей Ювілей у незламній упевненості та довірі до милосердної любові Отця.

За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном: 097 553  36 55 (пані Стефа).

 

Статистика