Вірні нашої парафії з отцями взяли участь у Всецерковній прощі до Патріаршого собору

Житло́ закла́в з Отце́м Своїм Син Бо́жий * у возлю́блених лю́дях Своїх, * що зберегли́ сло́во Його́ істини * і ви́тривали у вірності. * Не убоя́лись мук, гонінь, лю́тої сме́рти * Бо́жі діти в багатостражда́льній Україні. * Тож на них, немо́в на жи́вих ка́менях, * воздви́гнувся собо́р Воскресіння.

Прийдіте від за́ходу, і півночі, і мо́ря, і схо́ду, * з усіє́ї України – вірні дру́зі Госпо́дні, * і явім відро́джену Це́ркву. * Собо́р душ на́ших хай зася́є, як богосвітлі світи́ла, * у собо́рі над Славу́тичем. * І, підне́сені Ду́хом, * Христа́, Воскресіння на́ше, просла́вимо навіки.

18-21 серпня 2016 року, була проведена IV Всецерковна проща до головної святині УГКЦ. Участь у паломництві взяли вірні нашої парафії та священики о. Іван Барабаш і о. Іван Купранець.

Увійдімо у світлі бра́ми, * які Святи́й Істинний відчиня́є пе́ред на́ми * – і хто ж змо́же зачини́ти їх? * Бо, хоч до́вго не мав наро́д український держа́вної си́ли, * але́ беріг сло́во Христо́ве, * і не зріка́вся до кінця́ Імені Його́. * А тих, хто духо́вно перемага́є, * ста́вить Госпо́дь опо́рами хра́му Свого́; * і напи́сане бу́де на них Ім’я́ Бо́га їх, * і Ім’я́ Ново́го Єрусали́му, * майбу́тнього і вже проо́бразно я́вленого * у ки́ївському собо́рі Воскресіння * на спасіння душ на́ших.



Статистика