Нова література 10.06.2016 р. Б.

Знімок екрана 2016-06-10 21.14.35

Зернятко, червень 2016 Кількість сторінок: 22 Обкладинка: м'яка Рік видання: 2016 Розмір: 200х285. Ура! Канікули! Аж три місяці без уроків та домашніх завдань. Пора гарно розважитися, зайнятися улюбленими справами й помандрувати. “Зернятко” стане вам вірним супутником під час літніх пригод. У червневому номері ви прочитаєте, які особливі зустрічі назавжди змінили життя простого рибалки Симона і знатного фарисея Савла. Рубрика “Сторінками Святого Письма” підкаже вам спосіб стати “великим”. Барвистий комікс переповість історію з життя святого Володимира. А ще ви дізнаєтеся, як із-за океану примандрував до нас один надокучливий смугастий листоїд, та побуваєте в “англійському” зоопарку. Провести весело час із друзями вам допоможе настільна гра “Мандри Україною” і нові “Зернинки-цікавинки”. А зголоднієте, то приготуйте разом апетитні фруктові композиції зі сторінки “Смачне Зернятко” і – ласуйте на здоров'я! Ще пропонуємо вам змайструвати чудову капличку з додатку. І не забудьте змінити вкладку у своїх календариках:). Цікавого всім відпочинку!

Зернятко, червень 2016
Кількість сторінок: 22
Обкладинка: м’яка
Рік видання: 2016
Розмір: 200х285.
Ура! Канікули! Аж три місяці без уроків та домашніх завдань. Пора гарно розважитися, зайнятися улюбленими справами й помандрувати. “Зернятко” стане вам вірним супутником під час літніх пригод. У червневому номері ви прочитаєте, які особливі зустрічі назавжди змінили життя простого рибалки Симона і знатного фарисея Савла. Рубрика “Сторінками Святого Письма” підкаже вам спосіб стати “великим”. Барвистий комікс переповість історію з життя святого Володимира. А ще ви дізнаєтеся, як із-за океану примандрував до нас один надокучливий смугастий листоїд, та побуваєте в “англійському” зоопарку.
Провести весело час із друзями вам допоможе настільна гра “Мандри Україною” і нові “Зернинки-цікавинки”. А зголоднієте, то приготуйте разом апетитні фруктові композиції зі сторінки “Смачне Зернятко” і – ласуйте на здоров’я!
Ще пропонуємо вам змайструвати чудову капличку з додатку. І не забудьте змінити вкладку у своїх календариках:). Цікавого всім відпочинку!

Молитовний Псалтир (великий) Кількість сторінок: 400 Обкладинка: тверда Рік видання: 2007 Розмір: 180x250 Видання дещо відрізняється від попереднього, яке було здійснене в Римі 1990 року, а саме: стихи псалмів розділено ритмічними паузами, додано “Чин по відході душі” та вказівки, як читати Псалтир при померлих. Крім самих псалмів подаємо і молитви, узяті з Псалтиря, що його видав за благословенням Слуги Божого Митрополита Андрея Шептицького Ставропігійський Інститут у Львові 1901 року. В кінці видання подано покажчик-устав читань катизм на богослуженнях. Зручний формат. Тверда обкладинка, тиснення золотом.

Молитовний Псалтир (великий)
Кількість сторінок: 400
Обкладинка: тверда
Рік видання: 2007
Розмір: 180×250
Видання дещо відрізняється від попереднього, яке було здійснене в Римі 1990 року, а саме: стихи псалмів розділено ритмічними паузами, додано “Чин по відході душі” та вказівки, як читати Псалтир при померлих. Крім самих псалмів подаємо і молитви, узяті з Псалтиря, що його видав за благословенням Слуги Божого Митрополита Андрея Шептицького Ставропігійський Інститут у Львові 1901 року. В кінці видання подано покажчик-устав читань катизм на богослуженнях. Зручний формат. Тверда обкладинка, тиснення золотом.

Клайв Стейплз Люїс Чотири любові Кількість сторінок: 158 Обкладинка: м'яка Рік видання: 2016 Розмір: 125х200. Ми кажемо, що любимо своїх рідних, коханих, друзів, свою батьківщину, природу, своїх домашніх тваринок… А що це, власне, таке – любов? У чому вона полягає? Що означає «любити по-справжньому”? Автор цієї книжки, відомий письменник і філософ К. С. Люїс, ретельно досліджуючи саме поняття «любов», немов веде діялог із читачем, допомагаючи йому відкрити для себе істину: «Бог є Любов, а людська любов – це всього лише відображення Його Любови». І від нас залежить, чи людські типи любови (кохання, дружба, прив’язаність, милосердя) стануть прекрасним образом Божественної любови.

Клайв Стейплз Люїс
Чотири любові
Кількість сторінок: 158
Обкладинка: м’яка
Рік видання: 2016
Розмір: 125х200.
Ми кажемо, що любимо своїх рідних, коханих, друзів, свою батьківщину, природу, своїх домашніх тваринок… А що це, власне, таке – любов? У чому вона полягає? Що означає «любити по-справжньому”? Автор цієї книжки, відомий письменник і філософ К. С. Люїс, ретельно досліджуючи саме поняття «любов», немов веде діялог із читачем, допомагаючи йому відкрити для себе істину: «Бог є Любов, а людська любов – це всього лише відображення Його Любови». І від нас залежить, чи людські типи любови (кохання, дружба, прив’язаність, милосердя) стануть прекрасним образом Божественної любови.

ГОРНИЛО БОЖОЇ ЛЮБОВІ Автор: Мелетій Батіг Рік видання: 2011 Кількість сторінок : 680 Формат: 30 х 200 Обкладинка: тверда Видавництво: «Місіонер». Ця книга – незамінна як для стражденних і терплячих християн, бо містить розважання для хворих, так і для цілком здорових, бо нема людини, що не потребувала би ліку Господнього.

ГОРНИЛО БОЖОЇ ЛЮБОВІ
Автор: Мелетій Батіг
Рік видання: 2011
Кількість сторінок : 680
Формат: 30 х 200
Обкладинка: тверда
Видавництво: «Місіонер».
Ця книга – незамінна як для стражденних і терплячих християн, бо містить розважання для хворих, так і для цілком здорових, бо нема людини, що не потребувала би ліку Господнього.

Бруно Ферреро 365 коротких історій для душі Кількість сторінок: 456 Обкладинка: тверда Рік видання: 2012 Розмір: 135х210. Короткі, але такі милі нашому серцю історії на кожен день. Досить уважно прочитати, замислитися і можна побачити, як над нами відкривається небо. Тоді стає так легко жити, і з'являються сили, щоб змінити на краще себе і весь світ довкола.

Бруно Ферреро
365 коротких історій для душі
Кількість сторінок: 456
Обкладинка: тверда
Рік видання: 2012
Розмір: 135х210.
Короткі, але такі милі нашому серцю історії на кожен день. Досить уважно прочитати, замислитися і можна побачити, як над нами відкривається небо. Тоді стає так легко жити, і з’являються сили, щоб змінити на краще себе і весь світ довкола.

Віссон Діана 365 притч на щодень Кількість сторінок: 336 Обкладинка: тверда Рік видання: 2013 Розмір: 135х210. Кожен день несе людині нові запитання, відповіді на які вона шукає у молитві, у вчинках та подіях, на сторінках газет та у живому спілкуванні. Часто відповіді чекають нас на сторінках книжок, де мудрість і досвід стають єдиним цілим. Притчі мають давню історію. Христос промовляв до людей притчами, і вони збагачувалися Божою мудрістю, слухаючи їх. Перечитуючи притчі, ми згадуємо ті важливі речі, про які уже почали забувати. Розповідаючи їх іншим, можемо донести комусь думку, яку не змогли пояснити звичайними словами. “365 притч на щодень”– це 365 відповідей на питання про добро і зло, про віру і зневіру, про любов і образу, про ті скарби, які заховані у кожній людині та про ключі, які допоможуть іншим ті скарби відкрити.

Віссон Діана
365 притч на щодень
Кількість сторінок: 336
Обкладинка: тверда
Рік видання: 2013
Розмір: 135х210.
Кожен день несе людині нові запитання, відповіді на які вона шукає у молитві, у вчинках та подіях, на сторінках газет та у живому спілкуванні. Часто відповіді чекають нас на сторінках книжок, де мудрість і досвід стають єдиним цілим.
Притчі мають давню історію. Христос промовляв до людей притчами, і вони збагачувалися Божою мудрістю, слухаючи їх. Перечитуючи притчі, ми згадуємо ті важливі речі, про які уже почали забувати. Розповідаючи їх іншим, можемо донести комусь думку, яку не змогли пояснити звичайними словами.
“365 притч на щодень”– це 365 відповідей на питання про добро і зло, про віру і зневіру, про любов і образу, про ті скарби, які заховані у кожній людині та про ключі, які допоможуть іншим ті скарби відкрити.

Діла милосердя для тіла і душі Кількість сторінок: 80 Обкладинка: м'яка Рік видання: 2016 Розмір: 145х200. Це короткі роздуми про конкретні і прості діла милосердя для душі і тіла. "Діла милосердя для тіла і душі" - український переклад видання з офіційної серії “Милосердні як Отець” для відзначення і переживання Ювілею Милосердя. До серії ввійшли видання на тему різних аспектів милосердя, корисні душпастирські посібники для організації зустрічей, лекцій і катехиз.

Діла милосердя для тіла і душі
Кількість сторінок: 80
Обкладинка: м’яка
Рік видання: 2016
Розмір: 145х200.
Це короткі роздуми про конкретні і прості діла милосердя для душі і тіла.
“Діла милосердя для тіла і душі” – український переклад видання з офіційної серії “Милосердні як Отець” для відзначення і переживання Ювілею Милосердя. До серії ввійшли видання на тему різних аспектів милосердя, корисні душпастирські посібники для організації зустрічей, лекцій і катехиз.

МИЛОСЕРДЯ БОЖЕ В МОЇЙ ДУШІ Автор: Фаустина Ковальська Рік видання: 2008 Кількість сторінок : 576 Формат: 145 х 200 Обкладинка: м’яка Видавництво: «Місіонер». Щоденник блаженної сестри М. Фаустини Ковальської Пропонована читачам книга — унікальна пам’ятка містики ХХ століття — натхнення, передані Ісусом Христом сестрі Фаустині Ковальській для сповіщення людям й поширення їх по цілому світі. Цей твір — щиросердечне і непретензійне зізнання людини з усіх перипетій щодо здійснення її прагнень поєднання із Богом, туги за Всевишнім, злетів і душевної пітьми на шляху до втілення мрії.

МИЛОСЕРДЯ БОЖЕ В МОЇЙ ДУШІ
Автор: Фаустина Ковальська
Рік видання: 2008
Кількість сторінок : 576
Формат: 145 х 200
Обкладинка: м’яка
Видавництво: «Місіонер».
Щоденник блаженної сестри М. Фаустини Ковальської Пропонована читачам книга — унікальна пам’ятка містики ХХ століття — натхнення, передані Ісусом Христом сестрі Фаустині Ковальській для сповіщення людям й поширення їх по цілому світі. Цей твір — щиросердечне і непретензійне зізнання людини з усіх перипетій щодо здійснення її прагнень поєднання із Богом, туги за Всевишнім, злетів і душевної пітьми на шляху до втілення мрії.

Войцех Єнджеєвський Подаруй мені мир Кількість сторінок: 72 Обкладинка: м'яка Рік видання: 2016 Розмір: 120х165. Той, хто любить Бога, боїться гріха. Водночас кожна людина боїться зла й нещасть, які можуть випасти на її долю. Найважче нам, однак, помітити небезпеку, яку становить брак миру в серці людини та довкола нас. Ця книжка допоможе віднайти в собі Божий мир, зцілити від сум'яття, навчить нас миритися з ближніми, полюбити себе та інших і просто бути щасливим.

Войцех Єнджеєвський
Подаруй мені мир
Кількість сторінок: 72
Обкладинка: м’яка
Рік видання: 2016
Розмір: 120х165.
Той, хто любить Бога, боїться гріха. Водночас кожна людина боїться зла й нещасть, які можуть випасти на її долю. Найважче нам, однак, помітити небезпеку, яку становить брак миру в серці людини та довкола нас.
Ця книжка допоможе віднайти в собі Божий мир, зцілити від сум’яття, навчить нас миритися з ближніми, полюбити себе та інших і просто бути щасливим.

СОЛОДКИЙ ГРІХ І ГІРКИЙ БІЛЬ ДУШІ 365 повчань про гріх. Автор: о. Йосиф Будай Рік видання: 2016 Кількість сторінок : 448 Формат: 120х165 Обкладинка: тверда Видавництво: «Місіонер». Життя людини на землі, це постійна боротьба з гріхом. Ослаблені первородним гріхом, ми часто не маємо сил опертися тій чи іншій спокусі. Добре це зрозумів ап. Йоан, який пише: «Кожен, хто чинить гріх, чинить також беззаконня. Ви ж знаєте, що Він з’явився, щоб наші гріхи взяти, а гріха в ньому немає. Кожен, хто в ньому перебуває, не грішить. Кожен, хто грішить, його не бачив і його не спізнав!» (I Йо 3, 4–6). Для широкого кола читачів.

СОЛОДКИЙ ГРІХ І ГІРКИЙ БІЛЬ ДУШІ 365 повчань про гріх.
Автор: о. Йосиф Будай
Рік видання: 2016
Кількість сторінок : 448
Формат: 120х165
Обкладинка: тверда
Видавництво: «Місіонер».
Життя людини на землі, це постійна боротьба з гріхом. Ослаблені первородним гріхом, ми часто не маємо сил опертися тій чи іншій спокусі. Добре це зрозумів ап. Йоан, який пише: «Кожен, хто чинить гріх, чинить також беззаконня. Ви ж знаєте, що Він з’явився, щоб наші гріхи взяти, а гріха в ньому немає. Кожен, хто в ньому перебуває, не грішить. Кожен, хто грішить, його не бачив і його не спізнав!» (I Йо 3, 4–6).
Для широкого кола читачів.

П'єр Лефевр 100 малих історій про великі правди Кількість сторінок: 214 Обкладинка: тверда Рік видання: 2016 Розмір: 135х210. Пропонуємо короткі історії для спокійного неквапливого читання, завдяки яким автор прагне в легкий та доступний спосіб показати красу і користь Божих заповідей, а також спонукає читача у їхньому світлі поміркувати над власним життям та заохочує віднайти їх у власному серці. Автор переконаний, що вже від народження заповіді вписані у серці кожної людини її Творцем.

П’єр Лефевр
100 малих історій про великі правди
Кількість сторінок: 214
Обкладинка: тверда
Рік видання: 2016
Розмір: 135х210.
Пропонуємо короткі історії для спокійного неквапливого читання, завдяки яким автор прагне в легкий та доступний спосіб показати красу і користь Божих заповідей, а також спонукає читача у їхньому світлі поміркувати над власним життям та заохочує віднайти їх у власному серці. Автор переконаний, що вже від народження заповіді вписані у серці кожної людини її Творцем.

Жаровська Ольга Молитви про захист та допомогу Кількість сторінок: 80 Обкладинка: м'яка Рік видання: 2016 Розмір: 100х165. У наш неспокійний час як ніколи раніше потребуємо Божого захисту та допомоги у труднощах. У пропонованому виданні ми подаємо різноманітні молитви, псалми, акафісти до Ісуса Христа, Хреста Господнього, Пресвятої Богородиці, ангелів та святих, у яких молимо за нашу родину, за Україну та за мир на землі. Нехай цей молитовник стане ще однією цеглинкою у міцному мурі віри, надії та любови, котрим захистимося від ворогів та будемо перебувати у Божій опіці впродовж усієї нашої земної мандрівки.

Жаровська Ольга
Молитви про захист та допомогу
Кількість сторінок: 80
Обкладинка: м’яка
Рік видання: 2016
Розмір: 100х165.
У наш неспокійний час як ніколи раніше потребуємо Божого захисту та допомоги у труднощах. У пропонованому виданні ми подаємо різноманітні молитви, псалми, акафісти до Ісуса Христа, Хреста Господнього, Пресвятої Богородиці, ангелів та святих, у яких молимо за нашу родину, за Україну та за мир на землі.
Нехай цей молитовник стане ще однією цеглинкою у міцному мурі віри, надії та любови, котрим захистимося від ворогів та будемо перебувати у Божій опіці впродовж усієї нашої земної мандрівки.

Хорхе Маріо Бергольо (Франциск) Зцілитися від корупції Кількість сторінок: 40 Обкладинка: м'яка Рік видання: 2015 Розмір: 145*200. Уривок тексту Одна з характерних ознак скорумпованої особи, що виявляється перед обличчям пророцтва, це своєрідний комплекс «непідсудности». Вона ображається на будь-яку критику, дискредитує осіб або установи, які висловлюють цю критику, і чинить усе для того, щоб знищити будь-який моральний авторитет, який може критикувати її; щоб виправдатися, вона вдається до софістики й номіналістично-ідеологічних витівок, принижуючи інших та ображаючи тих, хто думає по-іншому (пор. Йо 9, 34). Скорумпована людина зазвичай несвідомо переслідує саму себе, і це «самопереслідування» – таке роздратування, яке проєктується на інших і перетворює переслідуваного на переслідувача. Святий Лука описує лють таких людей (пор. Лк 6, 11) перед пророчою істиною Ісуса: «Вони ж наповнилися люті й змовлялися між собою, що їм Ісусові зробити б». Вони переслідують, тероризуючи усіх, хто їм суперечить (пор. Йо 9, 22), і мстяться, вилучаючи цих опонентів із суспільного життя (пор. Йо 9, 34–35). Вони бояться світла, тому що їхня душа набула характерних рис дощового черв’яка: жити у темряві під землею.

Хорхе Маріо Бергольо (Франциск)
Зцілитися від корупції
Кількість сторінок: 40
Обкладинка: м’яка
Рік видання: 2015
Розмір: 145*200.
Уривок тексту
Одна з характерних ознак скорумпованої особи, що виявляється перед обличчям пророцтва, це своєрідний комплекс «непідсудности». Вона ображається на будь-яку критику, дискредитує осіб або установи, які висловлюють цю критику, і чинить усе для того, щоб знищити будь-який моральний авторитет, який може критикувати її; щоб виправдатися, вона вдається до софістики й номіналістично-ідеологічних витівок, принижуючи інших та ображаючи тих, хто думає по-іншому (пор. Йо 9, 34). Скорумпована людина зазвичай несвідомо переслідує саму себе, і це «самопереслідування» – таке роздратування, яке проєктується на інших і перетворює переслідуваного на переслідувача. Святий Лука описує лють таких людей (пор. Лк 6, 11) перед пророчою істиною Ісуса: «Вони ж наповнилися люті й змовлялися між собою, що їм Ісусові зробити б». Вони переслідують, тероризуючи усіх, хто їм суперечить (пор. Йо 9, 22), і мстяться, вилучаючи цих опонентів із суспільного життя (пор. Йо 9, 34–35). Вони бояться світла, тому що їхня душа набула характерних рис дощового черв’яка: жити у темряві під землею.

 

Статистика