Нова література в крамниці 24.05.2016 р.Б.

Знімок екрана 2016-05-24 18.24.11

Молитви сили I

Молитви сили I

Молитви сили IІ

Молитви сили IІ

Молитви сили III... «Молитви сили», «Молитви сили II» та «Молитви сили III» - оригінальні збірки молитов, зібрані з усього світу, виявляють силу Божу у житті тих, хто ними молиться, про що говорять численні свідчення людей. Щоденні молитви, акафісти, літанії поєднуються з молитвами покаяння, звільнення (від негативних залежностей, за зруйнування проклять, малий екзорцизм), молитви за зцілення (внутрішнє і фізичне зцілення), різноманітні молитви на вервиці. У другій частині молитовника знайдете окремі розділи з молитвами до Бога Отця, Ісуса Христа та Святого Духа, а також до Богородиці, ангелів та святих. Нехай ці молитви перемінять ваше серце і принесуть зцілення і звільнення у життя ваших родин! Автор/упорядник Майза Кастро Обкладинка Тверда Кількість сторінок 266 Розмір 125/175 Папір Крейда Рік видання 2014

Молитви сили III…
«Молитви сили», «Молитви сили II» та «Молитви сили III» – оригінальні збірки молитов, зібрані з усього світу, виявляють силу Божу у житті тих, хто ними молиться, про що говорять численні свідчення людей. Щоденні молитви, акафісти, літанії поєднуються з молитвами покаяння, звільнення (від негативних залежностей, за зруйнування проклять, малий екзорцизм), молитви за зцілення (внутрішнє і фізичне зцілення), різноманітні молитви на вервиці. У другій частині молитовника знайдете окремі розділи з молитвами до Бога Отця, Ісуса Христа та Святого Духа, а також до Богородиці, ангелів та святих. Нехай ці молитви перемінять ваше серце і принесуть зцілення і звільнення у життя ваших родин!
Автор/упорядник Майза Кастро
Обкладинка Тверда
Кількість сторінок 266
Розмір 125/175
Папір Крейда
Рік видання 2014

Молитовник "ОТЧЕ НАШ"

Молитовник “ОТЧЕ НАШ”

Молитовник «Господи, взиваю до Тебе». Рік видання: 2007 Кількість сторінок : 480 Формат: 70x95 Обкладинка: тверда Видавництво: «Свічадо». Молитовник містить щоденні молитви, молитви на особливі потреби. Богослуження: акафісти, молебні, літургія св. Йоана Золотоустого. Церковні пісні. Завдяки малому формату і твердій обкладинці є дуже зручним у користуванні. Четверте видання.

Молитовник «Господи, взиваю до Тебе».
Рік видання: 2007
Кількість сторінок : 480
Формат: 70×95
Обкладинка: тверда
Видавництво: «Свічадо».
Молитовник містить щоденні молитви, молитви на особливі потреби. Богослуження: акафісти, молебні, літургія св. Йоана Золотоустого. Церковні пісні. Завдяки малому формату і твердій обкладинці є дуже зручним у користуванні. Четверте видання.

 

Статистика