В крамниці поповнення: СВЯТЕ ПИСЬМО, Молитовник: Урочисте Святе Причастя та Молитовник: Благослови, душе моя, Господа.

Знімок екрана 2016-05-18 21.44.39

 

Святе Письмо. Рік видання: 2007 Кількість сторінок : 1480 Формат: 145х205 Обкладинка: тверда. Преклад о. Івана Хоменка Чергове видання містить: - загальні відомості про Біблію; -літургійні читання цілого року; -біблійно-богословський покажчик; -дві кольорові карти. Видане у зручному форматі та твердій червоній палітурці. Вперше переклад о.Івана Хоменка видали отці Василіани у Римі в 1963 році. Його тексти відрізняються не лише максимальним наближенням до оригіналу, але й гарною літературною українською мовою. Зміст Старий Завіт: - П’ятикнижжя - Книги - Книги поетичні - Книги пророків Новий Завіт: - Євангелії - від Матея - від Марка - від Луки - від Йоана - Діяння апостолів - Послання - Одкровення Йоана. Заохочуємо до відновлення і зміцнення особистого контакту з Богом через Його Слово.

Святе Письмо.
Рік видання: 2007
Кількість сторінок : 1480
Формат: 145х205
Обкладинка: тверда.
Преклад о. Івана Хоменка Чергове видання містить:
– загальні відомості про Біблію;
-літургійні читання цілого року;
-біблійно-богословський покажчик;
-дві кольорові карти.
Видане у зручному форматі та твердій червоній палітурці. Вперше переклад о.Івана Хоменка видали отці Василіани у Римі в 1963 році. Його тексти відрізняються не лише максимальним наближенням до оригіналу, але й гарною літературною українською мовою.
Зміст
Старий Завіт:
– П’ятикнижжя
– Книги
– Книги поетичні
– Книги пророків
Новий Завіт:
– Євангелії
– від Матея
– від Марка
– від Луки
– від Йоана
– Діяння апостолів
– Послання
– Одкровення Йоана.
Заохочуємо до відновлення і зміцнення особистого контакту з Богом через Його Слово.

 

Урочисте Святе Причастя. Молитовник. Автор: упор. Ольга Жаровська Рік видання: 2013 Кількість сторінок : 208 Формат: 100х140 Обкладинка: тверда Ілюстрації: кольорові Видавництво: «Свічадо». Цей молитовник допоможе дітям зробити свої перші кроки в дорослому житті християнина. У ньому вони знайдуть молитви, які зможуть промовляти зранку, ввечері чи впродовж дня. Тут можна знайти молитву за терпеливість, за друга, за батьків, за школу і молитву про любов. Книжечка допоможе приготуватися до сповіді і молитися разом з усіма на Божественній Літургії. У цьому молитовничку також є інформація про те, коли і чому ми святкуємо церковні свята і постимо. А щоби усі свята, мандрівки і просто зустрічі пройшли радісно, тепло і на Божу славу, допоможе невеличкий пісенник наприкінці книжечки.

Урочисте Святе Причастя. Молитовник.
Автор: упор. Ольга Жаровська
Рік видання: 2013
Кількість сторінок : 208
Формат: 100х140
Обкладинка: тверда
Ілюстрації: кольорові
Видавництво: «Свічадо».
Цей молитовник допоможе дітям зробити свої перші кроки в дорослому житті християнина. У ньому вони знайдуть молитви, які зможуть промовляти зранку, ввечері чи впродовж дня.
Тут можна знайти молитву за терпеливість, за друга, за батьків, за школу і молитву про любов.
Книжечка допоможе приготуватися до сповіді і молитися разом з усіма на Божественній Літургії.
У цьому молитовничку також є інформація про те, коли і чому ми святкуємо церковні свята і постимо. А щоби усі свята, мандрівки і просто зустрічі пройшли радісно, тепло і на Божу славу, допоможе невеличкий пісенник наприкінці книжечки.

 

Благослови, душе моя, Господа. Молитовник. Видання п'яте, доповнене. Рік видання: 2007 Кількість сторінок : 208 Формат: 100х140 Обкладинка: тверда Видавництво: «Свічадо».

Благослови, душе моя, Господа. Молитовник.
Видання п’яте, доповнене.
Рік видання: 2007
Кількість сторінок : 208
Формат: 100х140
Обкладинка: тверда
Видавництво: «Свічадо».

Статистика