Журнали для дітей та дорослих в нашій крамниці

 

Знімок екрана 2016-05-05 22.55.41

 

Журнал "Зернятко". Кольоровий журнал для дітей 6-12 років. Виходить щомісяця (окрім липня і серпня). У журналі - віршики, казки, саморобки, кросворди, загадки для ваших діточок.

Журнал “Зернятко”.
Кольоровий журнал для дітей 6-12 років. Виходить щомісяця (окрім липня і серпня). У журналі – віршики, казки, саморобки, кросворди, загадки для ваших діточок.

Журнал "Слово" - це 40 сторінок актуальної та цікавої інформації для сучасної і мислячої людини. "Журнал хоче подати сучасній людині вічні християнські істини у доступний і зрозумілий для неї спосіб, показати актуальність Євангелія та Христової науки, відкрити дар Церкви". Мета журналу — пропагувати євангельські цінності, розповідати про історію Української Греко-Католицької Церкви та людей віри, які її творили, нести читачам Добру Новину, представляючи погляд Церкви на складні проблеми сьогодення свіжим сучасним стилем, у повноколірній графіці та інноваційному форматі.

Журнал “Слово” – це 40 сторінок актуальної та цікавої інформації для сучасної і мислячої людини. “Журнал хоче подати сучасній людині вічні християнські істини у доступний і зрозумілий для неї спосіб, показати актуальність Євангелія та Христової науки, відкрити дар Церкви”. Мета журналу — пропагувати євангельські цінності, розповідати про історію Української Греко-Католицької Церкви та людей віри, які її творили, нести читачам Добру Новину, представляючи погляд Церкви на складні проблеми сьогодення свіжим сучасним стилем, у повноколірній графіці та інноваційному форматі.

Журнал «Патріярхат» – часопис, заснований групою активних мирян греко-католиків, членів Українського Патріархального руху, який зародився на підтримку діяльності Патріарха Йосифа Сліпого в 1963 році у США. Журнал став провідним церковним виданням українських мирян греко-католиків та протягом 35 років був містком єднання між різними куточками світу, де проживають вірні УГКЦ. З 2002 року редакцію часопису перенесено в Україну, з того часу вона знаходиться на Святоюрській горі у Львові.Гасло: За єдність Церкви й народу.

Журнал «Патріярхат» – часопис, заснований групою активних мирян греко-католиків, членів Українського Патріархального руху, який зародився на підтримку діяльності Патріарха Йосифа Сліпого в 1963 році у США. Журнал став провідним церковним виданням українських мирян греко-католиків та протягом 35 років був містком єднання між різними куточками світу, де проживають вірні УГКЦ. З 2002 року редакцію часопису перенесено в Україну, з того часу вона знаходиться на Святоюрській горі у Львові. Гасло:
За єдність Церкви й народу.

Статистика