Благодійний концерт «Різдвяне відлуння»

05 лютого 2012 року, з благословення Преосвященного Владики Тараса Сеньківа, Апостольського Адміністратора Стрийської єпархії УГКЦ, у приміщенні міського Будинку культури м. Стрий, відбувся благодійний концерт «Різдвяне відлуння».

Захід організували отці нашого храму Всіх Святих Українського Народу та сестри Волоченого Слова, з метою фінансової допомоги для будівництва храму.

Концерт розпочався із спільної молитви та слів-привітання, яке, від імені Преосвященного Владики Тараса, виголосив Протосинкел Стрийської єпархії, о. Богдана Манишин, зазначивши: «Нехай Різдвяним відлунням наповниться кожен день Вашого життя, щоб усе, що ми робимо було з Богом, для Бога та на радість людям».

Різдвяними виставами і дзвінкою колядою вітати глядачів вертеп дорослих парафіян нашого храму, а також сестри Воплоченого Слова з Івано-Франківська, представили різдвяну містерію «Ісус – Добрий Пастир», сценарій якої підготували самі.

У благодійному концерті взяв участь також вертеп членів Третього Чину мирян спільноти Воплоченого Слова з Івано-Франківська.

«Цього року парафіяни нашого храму вирішили вертепом нести дух Різдва від хати до хати, воскрешаючи різдвяні акорди, які з кожним роком стихають все більше», – мовила ведуча концерту, п. Іванна Лесів.

Дух Різдва прекрасно передали учасники заходу, октет «Теофорос», семінаристи з Львівської духовної семінарії Святого Духа та скрипальки з м. Івано-Франківська.

На завершення, зі сцени міського Будинку культури, до усіх присутніх звернувся о. Іван Барабаш, Парохнашого храму, зі словами вдячності: «Славити Дитятка-Ісуса можна по-різному: колядками, вертепами чи ділами милосердя, бо “все, що зробили одному з найменших братів Моїх – Мені зробили”, своєю працею, співом, грою на скрипці. Щиро дякую учасникам концерту та усім Вам, хто долучився до фінансової допомоги для будівництва храму».

За матеріалами прес-центру Стрийської Єпархії УГКЦ

Статистика