Урочистий похід вулицями нашої парафії, з нагоди Дня Державного Прапора України

23 серпня 2012 року, по парафії відбувся урочистий похід з 10-ти метровим прапором, приурочений до Дня Державного Прапора України.

Такий захід в парафії відбувається, ось уже п’ятий рік поспіль. Вперше похід з державним прапором України по вулицях парафії, відбувся у 2007 році й ініціатором такого дійства є о. міт. Іван Барабаш, парох нашого храму.

«Цей урочистий похід із державним прапором України, організований з метою вшанування державної символіки незалежної України та з метою виховання поваги у підростаючого покоління до державних символів України» – зазначив о. Іван.

Святкування розпочалося Літургією о 18:00 год., а відтак усі вирушили урочистою ходою з храму Всіх Святих українського Народу, м. Стрий по вулицях парафії. Незважаючи на сильну зливу та град, учасники походу, співаючи величні духовні твори та українські патріотичні пісні, продовжували свій хід по вулицях: Виговського, Саксаганського, Грабовецькій, Харкова.

У заході взяли участь духовенство, сестри Згромадження Воплочене Слова (м. Стрий) та парафіяни храму Всіх Святих Українського Народу, м. Стрий, а також військовослужбовці військової частини протиповітряної оборони А 2847, що у м.Стрию.

За матеріалами www.stryi.ugcc.org.ua

Статистика