Вітаємо нашого отця Івана з 50-літнім ювілеєм!

В людському житті бувають різні визначні дати одна з яких є день уродин і день іменин, що є святом покликання до нового життя у Христі Ісусі.
Сьогодні у нашого пароха Всесвітлішого протоієрея Отця-Мітрата Івана Барабаша подвійне свято: день уродин; день іменин. 50 років тому Бог подарував нашому Отцю багато своїх дарів і ласк. І як приємно, що ці Божі дари отець віднайшов у своєму житті, розвинув і примножив несучи ближнім радість, прощення, терпеливість, любов.
Всесвітліший Отче-Мітрате Іване всі парафіяни Всіх Святих Українського Народу щиро від усього серця вітаючи Вас з першим півстолітнім ювілеєм, дякують Вам за дар служіння людям і Богові. Ви не просто добра людина, ви не просто добрий священик – Ви є духовним батьком для нас усіх.
Отож нехай Вас і надалі Всевишній Господь Бог тримає у своїх долонях посилаючи усіх щедрих ласк Божих і благословення на продовження священичого служіння вже як Митрофорний протоієрей на многії і благії літа за   молитвами Всіх Святих Українського Народу!!!

Статистика