“Вітрила до небесної пристані”

Саме під такою назвою з 1 по 7 липня проходив парафіяльний дитячий табір, який організували Сестри Воплоченого Слова. Табір розташувався у с.Дубина, Сколівського р-ну на туртаборі “Карпати”. У ньому взяли участь близько 90 дітей віком від 10 до 12 років. Це діти нашої парафії, а також з парафій м.Бурштин, Львів та ін. 

Табір був поділений на чотири гуртки – “Життєдайний вітер”, “Корабель Спасіння”, “Зірка Моря” та “Вічна пристань”. Назви були підібрані на честь Бога Отця, Ісуса Христа, Святого Духа та Пресвятої Богородиці.

Великий акцент ставився на Святих Тайнах (оскільки цей рік у нашій Церкві є проголошений роком Святих Тайн), особливо на це зверталося увагу на проповідях, які виголошував о.Віталій Лесів на кожній Святій Літургії, яка служилась щодня на таборі:

“Наше життя подібне до подорожі на кораблі. Часто на шляху зустрічаються якісь перешкоди: хвилі, бурі, рифи. Так і в духовному житті, яким ми мандруємо до святості не завжди є легко, проте маємо багато помічників та засобів, які нам допомагають. Одні з них – це Святі Тайни, які є тим видимим знаком, невидимої Божої ласки”.

Величезним здобутком стало те, що кожен учасник табору приступив до Святих Тайн Покаяння та Євхаристії.

Окрім сестер та кандидаток проведенні табору також допомагали семінаристи Львівської та Київської Семінарій.

Статистика