Завершився табір «Добрий Пастир» для підлітків парафії

DSC_0503З 30 червня по 5 липня 2015 року в с. Гребенів Сколівського району проходив підлітковий табір, який, як і два попередні табори, був присвячений постаті Митрополита Андрея Шептицького та носив назву  «Добрий Пастир». Духівником табору був отець Іван Барабаш.

У таборі взяли участь 56 підлітків. Протягом 6-ти днів табору діти проводили весело та активно час: грали ігри, працювали в командах, готуючи представлення, вчилися плести чотки. А також щодня  молилися вервицю та брали участь у Божественній Літургії.

Кожен день був присвячений певним періодам та аспектам життя і служіння Митрополита: дитинство і покликання, священство, меценатство, батьківство над цілим народом. Сучасниками Митрополита були відомі постаті України першої половини ХХ століття: Іван Франко, Михайло Грушевський та інші, з якими йому доводилося спілкуватися. Відпочиваючи неподалік від Тухлі, в якій відбулися події, описані Іваном Франком у творі «Захар Беркут», ми не змогли не піднятися на історичну гору. Особливим пережиттям для всіх стала Служба Божа на вершині гори Захар Беркут, яку відправив о. Іван Барабаш.

Маємо надію, що після таборів особа Митрополита Андрея стане близькою для дитячих душ і вони з великою довірою звертатимуться до нього про заступництво у різних потребах. Той, хто за життя мав таке велике і відкрите до людських потреб серце, не може зараз у вічності не чути нас.

Дякуємо Богові за всі отримані ласки протягом цього табору. Дякуємо також всім доброчинцям наших таборів, які зробили табори фінансово доступними для родин парафії. Особлива подяка благодійній організації «Львівська Освітня Фундація» та благодійному фонду «Рідня».

Також словами вдячності хочемо згадати матерів, які жертвували свою працю на кухні впродовж   таборів.

Сестри Воплоченого Слова

Статистика