Розпочалися великопосні реколекції на парафії

DSC_0714У неділю, 5 квітня 2015 року, на парафії Всіх Святих Українського Народу, що у Стрию, розпочалися великопосні реколекції, які проводить о. Олег Кобель, адміністратор парафії св. Параскеви Тарнавської у с. Кавське на Стрийщині, та голова бюро екології Стрийської єпархії УГКЦ.

На початку першої реколекційної науки проповідник звернув увагу на важливість духовного приготування до празника Христового Воскресіння, а її темою було значення Божественної Літургії для кожного християнина. Зокрема, о. Олег зазначив, що участь у Літургії виражає любов людини до Господа, оскільки любов не виявляється тільки у словах, оправданнях, а найперше – у вчинках, одним з яких є пожертва свого часу для того, щоб бути з Ним.

Реколектант розповів про символічне значення різних частин Літургії та зауважив, що тут відбувається діалог людини з Богом, чого, крім християнства, немає у жодній іншій релігії.

Ще дві реколекційні науки відбудуться у парафії наступними днями – у понеділок та вівторок відповідно. Під час реколекцій у храмі є можливість приступити до Святих Тайн Сповіді і Причастя. Тут також знаходиться скринька, у якій можна залишати для проповідника свої запитання. Також протягом трьох днів у храмі виставлені для почитання мощі св. папи Івана Павла ІІ та реліквії Господнього Хреста.

ПРОСЛУХАТИ ПЕРШУ НАУКУ

Статистика