На нашій парафії почитали мощі св. Луїджі Оріоне

DSC_05338 березня 2015 року, на парафію Всіх Святих Українського народу прибули отці-оріоністи, які привезли для почитання ікону з частинкою мощей засновника їхнього згромадження – св. о. Луїджі Оріоне. Святу Літургію, яка служилася о 10:30 год. очолив о. Еджідіо Монтанарі, у співслужінні з парохом нашої парафії о. Іваном Барабашем. Після прочитання євангельського уривку, священик виголосив проповідь, відтак бр. Юрій Лацуга розповів про життєвий шлях святого та про те, якою є харизма заснованого ним згромадження.

Наступної неділі, 15 березня 2015 р.Б., отці, з мощами святого, відвідають катедральний храм Успіння Пресвятої Богородиці, що у Стрию.

Після Літургії гості також провели зустріч з молодими хлопцями, яких запросили взяти участь у реколекціях, що будуть відбуватися 28-29 березня цього року, в монастирі свв. апп. Петра і Андрія у Львові (вул. Лінкольна, 12).
(Хто з хлопців бажає взяти в них участь, записатися і дізнатися детальніше про реколекції можна за тел.: (096)518-49-36, (063)737-69-62 – бр. Юрій)

Довідка:
о. Луїджі Оріоне – італійський святий минулого століття. Будучи
двадцятирічним семінаристом, він почав збирати хлопців з робітничих і бідних родин, щоб дати їм християнське виховання. З дозволу єпископа він заснував монаше Згромадження «Мала Справа Божого Провидіння», яке опікується молоддю, дітьми, хворими, бідними і покинутими. Свою місію в Церкві він висловив виразом апостола Павла: «Об’єднати все у Христі». З 2001 року згромадження присутнє у Львові.

Статистика