НА ПАРАФІЇ ВІДБУДЕТЬСЯ СВЯТА МІСІЯ

osjДорогі у Христі! З 22 по 27 вересня 2014 р. Б. на нашій парафії відбудеться Свята Місія «Не бійтеся! Відкрийте двері Христові!». Місію будуть проводити отці та сестри згромадження Воплоченого Слова.

Для чого проводиться Місія? Святий Папа Іван Павло ІІ так говорив про Народну Місію: «Добра Народна Місія підштовхує до навернення, тобто повернення до правди і  дружби з Богом тих, хто втратили віру і ласку через гріх, вона кличе до досконалішого життя християн практикуючих, окрилює душі, переконує жити блаженствами, пробуджує священичі і монаші покликання».

Програма і розклад Богослужінь на кожен день Місії:

З 16 до 18 год. –  програма для дітей на подвірʼї парафії та відвідини місіонерами домівок парафіян

18:00 год. –  молитовна процесія вулицями парафії

19:00 год. – Служба Божа, місійна наука, дискусія, по завершенні яких концерт за участю місіонерів, дітей, підлітків та молоді парафії

Протягом Місії в церкві будуть виставлені для почитання мощі святого Папи Івана Павла ІІ.

Свята Місія – це час особливих ласк для кожного, час примирення з Богом через покаяння, час усильної  молитви за мир. Молімося за духовні плоди Святої Місії на нашій парафії.

Молитва

Просимо Тебе Ісусе, благослови святу Місію, що відбуватиметься на нашій парафії для оновлення всіх душ. Поможи заблуканим знайти дорогу до Тебе та дай добрих провідників на тій дорозі. Пішли нам Своїх апостолів, клади Свої слова в їхні уста, дай їм знайти серця, охочі прийняти Боже слово, щоб сліпі душею прозріли, заблукані повернулися на правдивий шлях і воскресли мертві душею. Дай грішникам щирий жаль за гріхи, занепокоєним поверни мир, байдужим дай ревність, вірним – святість і апостольського духа. Всім, що відбуватимуть св. Місію, зішли, Ісусе, Свого Духа і оновиться обличчя землі, обличчя нашої страждаючої української землі. Маріє, Мати Спасителя, поможи нам оновити свої душі, відкуплені Найсвятішою Кров’ю Твого Сина. Усі святі українського народу, моліть Бога за нас. Амінь. 

Статистика