Владика Тарас Сеньків відвідав нашу парафію

16 квітня 2012 року, у Світлий понеділок, Преосвященний Владика Тарас Сеньків, Апостольський Адміністратор Стрийської єпархії, із пастирським візитом завітав на нашу парафію.

Архиєрей очолив святочну Божественну Літургію, у якій співслужили о. Іван Барабаш, Парох нашої парафії та Декан Стрийського деканату; о. Віталій Лесів та о. Михайло Галацьо, сотрудники храму; о. Олег Барбуляк,  Промотор справедливості Церковного Трибуналу Стрийської єпархії та о. Микола Шиманський, сотрудник храму Різдва Пресвятої Богородиці м. Івано-Франківськ.

В часі Служби Божої Апостольський Адміністратор зачитав своє Великодня послання для духовенства та мирян Стрийської єпархії.

По завершенні молитви о. Іван від імені усіх парафіян подякував Владиці Тарасу за те, що уже кілька років поспіль, в часі Світлої седмиці, єпископ приїздить до нас, аби очолити святкову Божественну Літургію та разом з вірними прославити Воскреслого Христа за Його дар відкуплення людського роду.

Після Літургії віряни помолилися Вервицю до Божого Милосердя, приготовляючись до Свята Божого Милосердя, яке у 2000 році встановив  бл. Іван Павло ІІ для всієї Католицької Церкви. День святкування припадає на першу неділю після Паски, тобто у Провідну неділю. Цього року це припадає на 22 квітня.

За матеріалами прес-служби Стрийської єпархії

Статистика