Завершився літній духовний табір для парафіяльних дітей віком від 10 до 12 років

З 11 по 16 червня відбувався літній духовно-відпочинковий табір для дітей парафії Всіх святих українського народу. Табір проходив у с. Гребенів Сколівського району, його організаторами були сестри Воплоченого Слова, а учасниками – близько півсотні школярів віком 10-12 років.

Діти були поділені на групи, які розрізнялися кольорами хусток на шиї. Кожна група мала свою назву, а саме: Причасники, Дароносці і Благовісники. Вони мали заняття з катехизму, яке проводили монахині; брали участь у різноманітних конкурсах; готували творчі завдання на вечір. Традиційно учасники табору мали спортивні змагання, ходили в походи, співали пісень.

Основною темою табору була Свята Літургія, а девізом учасників вислів: «Служба Божа райські двері нам відчиняє». Кожен день розпочинався зі Святої Літургії, під час якої духівник о. Олег Овсяник пояснював симовліку Служби Божої та її структуру.

День в таборі завершувався словом надобраніч, де всі підсумовували вивчене за день, робили іспит сумління і молилися вечірні молитви. Під час таборування діти мали нагоду приступати до Святої Тайни Сповіді. Для когось це були перші Сповіді у житті.

 

Більше фотографій можна побачити тут  https://plus.google.com/u/0/photos

Статистика