Закінчення навчального року Місійного Дитинства

30 травня 2014 року Божого на нашій парафії відбулося святкове закінчення навчального року дітей спільноти Місійного Дитинства, яку провадять Сестри Воплоченого Слова. У святкуванні взяло участь близько ста дітей.

 Урочисту Літургію очолив о.Іван Барабаш, який під час проповіді закликав дітей завжди мати час на молитву, час на навчання, час на розмову з батьками(попри всі негаразди та суперечки) та час на ігри. Крім того, наголосив на важливості дисципліни в житті молодої особи. “Сьогодні мусимо подякувати Богові за катехизацію,  вертепи та вистави, які протягом року організовували Сестри Воплоченого Слова. А також маємо попросити благословення у Всемогутнього Бога на літні табори та попросити наснаги для сестер”, – сказав о. Іван.

с. Марія Гошівська  пригадала дітям про 5 обов’язків місіонера:

1.Пізнавати Бога через вивичення катехизму, через читання Біблії для дітей. Не можна не любити Бога, якщо ми Його не знаємо.

2.Молитися. Необхідно молитися кожного дня, щоб отримувати світло, Божу любов і  мужність, щоб виконати нашу місію. Малий місіонер має молится за тих, які ще не знають Бога, за всіх потребуючих та місіонерів у різних куточках землі.

3. Жертвуватися. Дар, який приніс Ісус своєму Отцю є Він сам: в усьому Він виконав волю Отця. Ісус нас навчає, що найбільший подарунок, який можемо робити Богові це посвячення нашого життя, приймаючи і жертвуючи щоденні терпіння  за місії.

4. Причащатися. Тіло Христове нас живить і зміцнює для сповнення нашої місії. Причастя є особливим моментом єднання з нашими братами у цілому світі. Малий місіонер має часто причащатися.

5. Бути місіонером. Давати приклад любові, миру. Малий місіонер має відчувати, що Ісус його  посилає бути малим великим місіонером в родині, у школі, з друзями.

Після Божественної Літургії розпочались різноманітні конкурси та забави, де найспритніші мали змогу отримати цікаві призи: за ІІІ місце – хом”ячок, за ІІ місце – “золота” рибка, за І місце – родинна вечеря в піцерії.

Крім переможців були відзначені призами хлопці, які перемогли в літературному конкурсі.

 

 

Категорія: Новини | Редагувати | Автор: admin | 22 Тра 2012

Статистика