Дев’ятниця до Божого Милосердя

Блаженний Папа Іван Павло ІІ 30 квітня 2000 року у Західному обряді встановив Свято Божого Милосердя, яке відзначається в першу неділю після Великодня – тобто цього року випадає 22 квітня (за Юліанським календарем). Приготуванням до цього свята, повинна бути дев’ятниця, яка полягає у промовленні протягом 9 днів, починаючи з Великої П’ятниці (13 квітня) по Світлу Суботу (21 квітня) Вервиці до Божого Милосердя (Дивитись нижче). Також це свято стрімко поширюється серед християн Східного обряду, що є в повному сопричастю з Апостольською столицею.

Ласкаво запрошуємо всіх молитися цю дев’ятницю в своїх особливих потребах, а також в наміренні вирішення фінасових питань на нашій парафії.

Вервиця до Божого Милосердя

Початок:  Отче наш…, Богородице Діво…, Слава Отцю…,Символ Віри.

На великих зернятах (5 разів): Отче Предвічний, жертвую Тобі Тіло й Кров, Душу й Божество Найдорожчого Сина Твого, а нашого Господа Ісуса Христа для переблагання за гріхи наші й гріхи цілого світу.

На малих зернятах (10 разів): Задля болючих Його терпінь май Милосердя над нами і над цілим світом.

Закінчення: Святий Боже, Святий Кріпкий, Святий Безсмертний, помилуй нас і цілий світ. Амінь (З рази).

О Крове і Водо, які виплили із Серця Христового як джерело Милосердя для нас! Ісусе, уповаю на Тебе і на Тебе всю надію свою покладаю. Я (ім‘я) занурююся цілий (а) у Твоє Боже Милосердя, вихваляючи Його, і прошу Божого Милосердя для Святої Церкви й України.

 Дякуємо всім за молитву

 

Статистика