Тридцятиденна молитва до Святого Йосифа

Дорогі парафіяни та друзі нашої парафії,

а також ті, хто хоче нас підтримати.

Просимо молитися цю тридцятиденну молитву

у наміренні вирішення фінансової справи на нашій парафії.

Це буде велика допомога у справі завершення будівництва нашого храму!

О, улюблений Патріарше Святий Йосифе! Із глибини моєї нікчемності та убогості споглядаю на тебе з пошаною та радістю у душі і на твій престіл у небі, бо Ти – слава і радість блаженних на небесах, але також батько сиріт на землі, потіха сумних, опікун безпомічних, помічник ангелів і святих перед престолом Бога, твого Ісуса і твоєї Святої Обручниці.

Тому я, бідний, безпомічний і засмучений у потребі звертаюся до тебе, нині і повсякчас, з моїми сльозами і журбами, моїми благаннями і душевними скаргами, моїми жалями і моїми надіями, і особливо сьогодні я тобі приношу перед Твоїм престолом нещастя, щоб ти боронив від нього; потребу, щоб ти допоміг отримати ласку для мене і для дорогих мені людей.

Щоб зворушити та спонукати тебе вислухати мене й отримати це для мене, проситиму і благатиму впродовж тридцяти днів підряд, шануючи тих тридцять років, які ти жив з Ісусом та Марією. Молитиму, довірливо називаючи Тебе усіма титулами, які маєш, щоб Ти змилувався наді мною. Подаю всі причини, які я маю, щоб надіятись на те, що Ти не забаришся вислухати моє прохання і допоможеш у моїй потребі. Маю впевнену довіру у Твою доброту та силу, що як почуєш її, почуватимеш таке ж зобов’язання отримати і дати мені навіть більше від того, що я прошу і бажаю.

1. Я тебе благаю через Божественну любов, яка спонукала Вічне Слово воплотитися і народитись у бідній людській природі, як Бог від Бога, як Бог-людина і Бог людини.

2. Я тебе благаю через твою безмежну тривогу, коли ти був змушений покинути свою Невісту.

3. Я тебе благаю через твоє преболюче смирення, коли шукав стаєнку і вертеп, як палац і колиску для Бога, народженого між людьми.

4. Я тебе благаю через болюче та принизливе обрізання твого Ісуса і через святе, славне і найсолодше Його ім’я, яке ти дав йому за наказом вічного Господа.

5. Я тебе благаю через твій страх, коли ти почув від ангельського голосу наказ смерті проти твого Сина-Бога, через твою найслухнянішу втечу до Єгипту, через журби та небезпеки дороги, через превелику бідність у вигнанні і через твої тривоги, коли ти повернувся із Єгипту до Назарету.

6. Я тебе благаю через твою найболючішу триденну скорботу, коли ти втратив свого Сина і через твою милу потіху, коли знайшов Його у Храмі і через твоє невимовне щастя впродовж тридцяти років, які ти жив у Назареті з Ісусом та Марією, підданими твоєму авторитету та провидінню.

7. Я тебе благаю і надіюся через героїчну жертву, з якою ти приносив твого Ісуса вічному Богу на хресну смерть за наші гріхи і за наше відкуплення.

8. Я тебе благаю через болюче передбачення, яке дало тобі споглядати ті дитячі руки, прибиті пізніше на хресті гострими цвяхами, ту голову, яка мило положилася на твої груди, пізніше короновану терням, те Божественне Тіло, яке ти обіймав у твоєму серці, наге, кроваве і простягнуте на хресті у той останній момент, коли ти бачив його бездиханним і померлим.

9. Я тебе благаю через твою наймилішу подорож із цього життя на руках Ісуса та Марії, і твій вхід у лоно Авраама і в кінці на небо.

10. Я тебе благаю через твою радість і славу, коли ти споглядав Воскресіння твого Ісуса, його Вознесіння і вхід на небеса та його трон Царя безсмертного повіки.

11. Я тебе благаю через твою невимовну радість, коли ти бачив Успіння твоєї Пресвятої Невісти та її піднесення ангелами на небеса і коронування вічним Богом та посаджену на престолі біля Тебе.

12. Я тебе благаю, молю і надіюся з довір’ям через твої труди, журби та жертви на землі й через твої перемоги та слави і щасливе блаженство на небі з твоїм Сином Ісусом і твоєю Святою Невістою Марією.

О мій ласкавий Святий Йосифе! Я натхненний у навчанні Святої Церкви та у навчанні її учителів та богословів і у вселенському почутті християнського народу відчуваю у собі таємну силу, яка мене підбадьорює та заставляє просити Тебе, благати і надіятися, що отримаєш мені від Бога велику і надзвичайну ласку, яку складатиму перед цим твоїм престолом і образом, та перед твоїм престолом доброти і сили на високому небі.

Статистика