Пастирський візит Владики Тараса на парафію Всіх Святих Українського Народу м. Стрий

8 січня 2014 року, в свято Собору Пресвятої Богородиці і святого Йосифа Обручника, яких Свята Церква вшановує в другий день Різдвяних свят, Преосвященний Владика Тарас Сеньків, Апостольський Адміністратор Стрийської єпархії, очолив Архиєрейську Божественну Літургію в храмі Всіх Святих Українського Народу м. Стрий.При вході до храму єпископа зустрічали парафіяни на чолі з парохом о. Іваном Барабашем, протопресвітером деканату м. Стрий, який від імені усієї громади привітав Владику і попросив про молитву та благословення для цілої парафії.Після читання Євангелія Архиєрей звернувся до численних вірних, присутніх на Божественній Літургії, з різдвяним привітанням.

 

По закінченні богослужіння Преосвященний Владика Тарас згадав особливі заслуги святого Йосифа Обручника в історії спасіння людства, назвавши його прикладом праведника, який живе вірою і закликав усіх відкрити для себе цю праведність, до якої Господь закликає всіх християн.

Також, єпископ привітав усіх іменинників та іменинниць, подякував присутнім за спільну молитву і, привітавши з Різдвяними святами, побажав щедрих Божих ласк, християнського щастя та добра. У свою чергу, о. Іван Барабаш особисто від себе та всієї парафіяльної громади склав щирі слова вдячності Архиєрею.

А насамкінець, всі присутні під проводом владики Тараса заспівали церковний гімн України «Боже великий єдиний» за мир і щасливу долю парафії і всього українського народу.

 

Прес-служба Стрийської єпархії

 

Статистика