Молодь у Бурштині

19 жовтня 2013р.Б в м.Бурштині  в монастирі Святої Софії Премудрості Божої сестер Воплоченого Слова відбулися реколекції для молоді, на які прибула молодь з Бурштина, Івано – Франківська, а також молодь з нашої парафії Всіх Святих Українського Народу м. Стрия.

Основна тема дня була:      Пізнай самого себе –  хто ти?

Чим більше пізнаємо безмежну Божу велич, мудрість та любов, тим більше пізнаємо себе. Ми мало знаємо Бога, тому і мало любимо Його. Ми створені для Бога. Він є той, що дарував нам безсмертну душу, дарував нам життя природнє та надприроднє.

Ця тема розкривалася у науках, після яких був час на роздумування у тиші. Правдиве роздумування над собою відкриває перед нами безмежне Боже Милосердя і спонукає нас до покаяння у Тайні Сповіді, до якої молодь мала змогу приступити і приготуватися до вершини цього дня –  Божественної Літургії. Всі свої постанови, сподівання та прохання учасники реколекцій поклали в руки Богородиці під час співаної вервиці.

Протягом дня молодь не тільки молилася, але мала час на знайомство та спілкування, ігри, конкурси, чаювання, веселий спів  з молодіжним музичним гуртом з Бурштина. Зустрілися  з контемплятивними сестрами, які взяли капелянство над кожним учасником зустрічі.

Ми вдячні Богу за цю нагоду, зростати більше у любові до Бога та ближніх і за цей щасливо проведений час.

«З довірою відкривайте ваші найглибші прагнення любові Христа. Ви знайдете відповіді на всі ваші тривоги і з радістю побачите, що узгодженість життя і віри, про яку Він вас просить, – це двері, щоб досягти здійснення найшляхетніших бажань вашого молодого життя». (бл. Іван Павло II, Асунсьойон, Парагвай, 19.06.1988).

с.Марія Євхаристії

Статистика