Відкриття нового катехитичного року для місіонерів Місійного Дитинства нашої парафії

6 жовтня відбулося урочисте відкриття Місійного Дитинства та катехитичної школи на нашій Парафії Всіх Святих Українського Народу. Відкриття розпочалося зі святкової Божественної Літургії, яку очолив о. Віталій Лесів.

Після спільної молитви місіонери поділилися на групи: наймолодші від 3 до 6 років –«Ангелята», від 7 до 9 – «Світлярі» , від 10 до 12 – «Лицарі» та діти підліткового віку. Під спів  дитячої пісні з нагоди  року віри всі процесійно вийшли на вулицю на  урочисту частину. Група наймолодших несла емблему Місійного  Дитинства України, середня – Папський прапор, а найстаршим було доручено український прапор.

Всі діти були у місіонерській формі, яка включає два кольори – білий і чорний.  Білий колір символізує  любов місіонера до 3 білих речей – Євхаристії, Пресвятої Богородиці та Папи, а чорний –  готовність до місійної праці.

Урочисте відкриття нового катехитичного року на парафії розпочалося виконанням  Гімну Місійного Дитинства, після чого наш парох о. Іван Барабаш  привітав дітей  із початком катехизації та зачитав лист-привітання від Нунція, Папського намісника на Україні. Архиєпископ Томас Ґалліксон, за проханням наших сестер, поблагословив  дітей нашої парафії  на  продовження  діяльності Папського Діла Місійного Дитинства.

Оскільки  наш Патріарх Святослав разом з Владиками у постановах останнього Синоду велику увагу звернули на розвиток місійного духу в нашій Церкві, с. Марія Оранта доступно для  дітей  пояснила, що просить  нас як місіонерів Голова і Батько нашої Церкви:

1.Молитися, щоб всі мали віру і її поширювали

2.Бути прикладом  для інших

3.Ділитися своїми дарами: часом, талантами, грішми…

4.Молитися за єдність українців Сходу і Заходу та цілого світу.

Потім було  пояснено символіку емблеми Місійного Дитинства України, ідея якої визрівала у сестер впродовж 6 років праці з малими місіонерами в Україні і цього року була реалізована .

Урочиста лінійка завершилася співом до Богородиці біля гроти, яка знаходиться на парафіяльному  подвір’ї .

Хай живе Марія!

Хай живе Папське Діло Місійного Дитинства!!!!!!!

Хай живе наша Парафія Всіх Святих Українського Народу!

Підготували Сестри Воплоченого Слова

Статистика