Нова настоятелька

Як ми вже повідомляли настоятельку Сестер Воплоченого слова с. Марію Християнку запрошують бути настоятелькою новіціату  монастиря в м. Івано-Франківськ, її працю на парафії Всіх Святих Українського Народу продовжить  с. Марія Гошівська. Ми вітаємо її на нашій парафії. Ось дещо про неї з уст її вдячних вихованців:

“Наша Матінка Марія Гошівська народилася в Стрию по вулиці Виговського біля майбутньої Парафії Всіх Святих Українського Народу. Вчилася у 6-ій школі.

В 2003 році поступила у наше Згромадження . Останні 6 років була Магістрою новичок у Новіціаті в Івано-Франківську. Новіціат – це дім, де дівчата, які хочуть посвятити своє життя Богові, розпочинають своїй монаший шлях.

Наша Матінка пише вірші. Вона є автором не одного Вертепу, з якими у Різдвяний час молодь і дорослі відвідали домівки парафіян ВСУН.

Нещодавно Матінка Гошівська отримала нове призначення до Стрия у спільноту сестер «Всіх Святих Українського Народу», а Матінка Християнка, яка була засновницею місії у Стрию, тепер буде опікуватися «колискою покликань» – Новіціатом.

Тепер місто Стрий стане по-новому рідним для нашої Матінки і вона полюбить його, як місце, яке Бог довіряє місіонерові.

Нам було важко відпустити її, але так, як вона нас навчила «все Твоє, Маріє», ми її віддали у руки Богородиці.”

 Із вдячністю,

Сестра Марія Віри

новичка Згромадження Воплоченого Слова

Статистика