Приймаємо зміни з відкритим серцем

Сестри Воплоченого Слова працюють на  парафії Всіх Святих Українського Народу з 2011року. За цей час багато добрих задумів було реалізовано: щонедільні зустрічі, літні табори, вистави, поїздки, вертеп. З  ними влилося в нашу парафію нове життя: близько 150 дітей активно беруть участь у заходах, які організовували сестри.

Є такі люди, які об’єднують. В нас це – с. Марія Християнка, яка вміє зацікавити наймолодших місіонерів і залучити до активності батьків. Для прикладу: табір «Матері і дитини», суботні чаювання з матерями допоміг матерям налагодити комунікацію між собою, дав змогу консультуватися з фахівцями щодо нюансів виховання дітей. Ділення досвідом часто дає змогу побачити вихід там, де здавалося б його немає.

Цьогоріч нас чекали зміни: в спільноту «прилетіла нова ластівка» с. Марія Оранта, а с. Марію Християнку запрошують бути настоятелькою монастиря в м. Івано-Франківськ, її працю на парафії Всіх Святих Українського Народу продовжить  с. Марія Гошівська.

Ми вдячні с. Марії Християнці за її молитви, любов, турботу і велику працю. Вона допомогла нам ставати великою родиною, бо вміла згуртувати, зацікавити. На подячній Літургії, с. Марія Християнка закликала батьків до активного життя в церкві, частого Причастя та відкритого серця до покликання своїх дітей. «Якщо Бог торкається їх сердець – не бороніть їм. Зростайте в любові до Бога», – сказала на прощання с. Марія Християнка.

Підготувала Марічка Осташ

Статистика