Допоможи ближньому!

У зв’язку з загостренням ситуації у державі через поширення коронавірусу, Церква стає пліч-о-опліч зі своїми вірними та спрямовує усі засоби для допомоги у цій нелегкій боротьбі. Через введення карантину у державі, відомо, що багато наших вірних, особливо соціально незахищені верстви населення важко переживають цей час – матеріально та психологічно. Саме тому нагадуємо нашим вірним, щоб особливо у час Великого Посту проявили свою пильність та увагу до свого ближнього – сусіда по будинку, знайомого на вулиці, незнайомця, що живе поруч…

В особливий спосіб закликаємо звернути увагу на те, щоб не бути байдужими у допомозі людям пенсійного віку, самотнім матерям з дітьми, сиротам і т.д. Саме у такий складний час для усіх нас, ми можемо показати свою любов до ближнього та гідно і достойно пройти шлях Великого Посту, творячи діла милосердя для наших ближніх.

Якщо ж Ви знаєте таких самотніх осіб, що потребують фінансової допомоги, ліків і т д. – допоможіть їм. Якщо ж не можете самі допомогти, сповістіть священника найближчого до вас храму і він обов’язково допоможе у цьому. Єднаймося та творімо добро разом!

Статистика