У Брюховичах пройшов парафіяльний «Табір Матері та дитини»

У період 7-9 лютого 2020 року при монастирі ЧСВВ у Брюховичах проходив традиційний зимовий «Табір Матері та дитини» який організувала парафія Всіх Святих Українського Народу м. Стрия.

У програмі табору була щоденна спільна молитва, Божественна Літургія. Для дітей сестри Воплоченого Слова щодня організовували насичену програму: витвори з різних матеріалів ручної роботи, ігри та конкурси.

У тому ж часі для матерів кожен день був насичений тематичними зустрічами, серед яких конференція на тему «Виховання дітей. Гіперопіка – патологія, яка руйнує», яку провів о. Назар Юзвяк, духівник табору. Гостем табору був о. Дмитро Романко, сімейний психолог, який провів цікаву зустріч на тему «Роль та участь батька у житті сім’ї».

Окрім цікавих зустрічей, сестри організовували перегляд фільму про життя святих, які мотивують та надихають згідно Божої Волі приймати відповідальність материнства та батьківства у житті та вести християнський спосіб життя.

На завершення табору діти організували для своїх матерів цікавий концерт та всі учасники табору, сповнені позитивних вражень, повернулись до своїх домівок.


Статистика