Канонічна візитація нашої парафії

29 березня 2013 року Божого відбулась канонічна візитація нашої парафії Преосвященним Владикою Тарасом. О 11.00 год. парох зі священиками та парафіянами урочисто зустріли Владику у храмі. Після чого відбуло посвячення ніші з копією ікони Ліської Богородиці та Розп’яття. Опісля спільно молились молебень до Пресвятої Богородиці. Відтак парох храму митр.прот.Іван Барабаш представив владиці працю та здобутки парафії.

Візитація продовжилась відвідинами монастиря сестер Воплоченого Слова та святковим обідом. Після зузстрічі із сестрами Владика відвідав середню школу №9, де відбулась зустріч із дирекцією, вчительським складом та працівниками. На цій зустрічі Преосвященний наголосив на великому завданні, яке лежить на вчителеві, а саме виховання в учнів почуття релігійності та людської гідності, що мусить стати основою свідомості сучасного суспільства. Також Владика опдякував директору та вчителям за співпрацю з нашою парафією.

Відтак владика у храмі служив Літургію Напередосвячених Дарів, після чого відбуло представлення наших парафіяльних спільнот, а саме парафіяльного хору, дітей “місійного дитинства”, спільноти молоді; дорослих, які ходять на катехизацію, спільноти Серця Христового, Матерів в молитві, а також бездомних, які тимчасово проживають при нашому храмі.

“Знати, що робиться на парафії – це одна річ, але діткнутися цього зблизька – це зовсім інше. Це немов дощ…” – наголосив Преосвященний Владика у завершальному подячному слові.

Опісля у Будинку Духовної Просвіти відбулась спільна вечеря Владики із священичими сім’ями нашої парафії.

 

Статистика