Українські храми воістину вражають!

Щонедільна місія допомоги Воїнам Східного фронту привела нас до Стрия.
В неділю, 10 листопада, з благословення отця Івана Барабаша, – військового капелана і волонтера, наша волонтерська група “Дрогобич-Захід” молилася за Україну, Перемогу і за Воїнів, які, як гласить білборд над вхідними дверима у церкві Всіх Святих Українського Народу, “тримають Небо України”.
Духовне і патріотичне піднесення у цьому храмі відчувається на кожнім кроці, у кожному подиху… Шикарний модерновий іконостас витворений у вигляді українського Тризуба, канделябри-свічі під куполом храму – панікадило – виковані у вигляді тризуба, національні стяги, портрети Героїв… Усе, що нагадує, що в Україні йде війна, яка приносить біль, страждання, втрати…
… Про суть нашої місії допомоги, поранених Воїнів, які лікуються у Львівському та Винниківському шпиталях, про їх потреби в лікуванні та реабілітації, розповіла вірянам координатор групи Марія Головкевич.
… Слухаючи благодійний концерт Лілії Кобільник, композиторки і співачки, люди не скривали сліз. Бо, співаючи, у кожне слово, в кожну ноту Ліля вкладала свою душу, весь біль і любов до тих, хто нині захищає Україну. Бо кожне слово у пісні волонтерки – це молитва, нагадування, заклик.
Про подвиг Воїнів і гордість за наших Синів поетичними рядками розповідала педагог і письменниця Світлана Фаринович. Волонтерила з нами лікарка і поетеса Ірина Даньків. Саме на її слова Ліля Кобільник пише музику, пісні, які не залишають байдужим нікого…
ДЯКУЮ і ДЯКУЄМО кожному, хто в цей день молився разом з нами за Україну, її Воїнів і ПЕРЕМОГУ, яку зі зброєю в руках і молитвою у серці ❤️💖❤️ виборюють наші Воїни.
Слава Україні!
ГЕРОЯМ – Слава!

Фотографії тут

Марія Головкевич координатор групи

Статистика