Від Великодня до Вознесення. Виставка дитячих пасхальних листівок

«Діти повинні жити у світі краси, гри, казки, музики, малюнка, фантазії, творчості», – писав Василь Олександрович Сухомлинський. Виховання поваги до української культури, національних традицій, розвитку духовності у дітей відбувається через творчість.

З 27 квітня 2019 року у Храмі Всіх Святих Українського Народу міста Стрия триває виставка дитячих пасхальних листівок, які створили учні закладів загальної середньої освіти міста та вихованцями художнього гуртка ЦТДЮ. Художні роботи виконані у довільному стилі, діти намагались показати найкраще з усього, чого навчились на уроках образотворчого мистецтва. Тут є листівки з витинанками, живописом, аплікаціями, але всі вони наповнені дитячим позитивом і радісними вітаннями з нагоди Воскресіння Христового!
Виставку упорядкувала Смирнова Оксана Іванівна (Методист географії, історії, правознавства, з питань виховної роботи, атестації)
Щиро запрошуємо завітати у храм Всіх Святих Українського Народу та подивитись власноруч виготовлені дитячі великодні листівки.


Статистика