Хресна Дорога у супроводі семінаристів

У п’ятницю, 2 березня 2018 року, в храмі Всіх Святих Українського Народу, відбулася хресна дорога, яку провадили студенти Львівської Духовної Семінарії Святого Духа. Хресна дорога з розважаннями та духовними піснями проводилась у рамках акції «Місії задля місій», яка вже не перший рік відбувається у часі Великого посту в парафіях Львівщини.

Кошти, зібрані семінаристами під час цих місій, будуть використані для відвідин парафій УГКЦ на Східних теренах України під час Великодніх, Різдвяних свят та літніх вакацій.

Довідка:

Ще однією духовною та матеріальною підтримкою вищезгаданих парафій є молитовна акція «Місії задля Місій», започатковано семінарійним Братством «Введення в Храм Пресвятої Богородиці» у 2012 році Божому. Вона носить характер Хресної Дороги з розважаннями та духовними піснями, яку супроводжують брати-семінаристи. Ця благородна справа виглядає так: братів запрошують отці з парафій Галичини спільно помолитись разом з їхніми парафіянами  Хресну Дорогу, а опісля люди мають можливість скласти добровільну пожертву, яка буде своєрідною «вдовиною лептою» для розбудови нашої Церкви на Східних, Центральних та Південних теренах України.

Джерело: http://www.lds.lviv.ua/pages/1516627364


Статистика