В четвер 25 травня 2017 р. Б. в день Вознесіння Господнього з 16:30-19:30 год відбудеться Благодійний Аукціон проектів Благодійного фонду «Рідня».

ЩИРО ЗАПРОШУЄМО ВСІХ ПАРАФІЯН !!!

В четвер 25 травня 2017 р. Б. в день Вознесіння Господнього з 16:30-19:30 год у Підгорецькому маєтку в атмосфері джазу у виконанні відомих музикантів “Львів-Джаз-Квартету” відбудеться Благодійний Аукціон проектів Благодійного фонду «Рідня».

Щоб стати учасником Аукціону необхідно здійснити два кроки:

А) Заповнити форму реєстрації учасників або писати  coor.ridnya@gmail.com  чи телефонувати т. 096 551 22 47 координатору Святославу Сурмі.

Б) Прийти у гарному настрої та активно включитися у підтримку кращих проектів, які творяться людьми, що мають віру, любов і бажання змінювати якість життя своїх громад, здійснюючи власне служіння.


Благодійний фонд «Рідня» вже  впродовж п’яти років розвиває філантропію. Більше, ніж півмільйона гривень, зібраних нами коштів, були спрямовані на реалізацію проектів, які перемагали у п’яти вже проведених нами конкурсах.

Цього року ми започатковуємо особливу форму благочинності – це Благодійний Аукціон проектів, де кожен учасник із п’яти попередньо відібраних проектів зможе обрати того, кого бажатиме підтримати. Конкурсанти, з різних куточків Львівщини при підтримці Дрогобицького студентського театру “Альтер” будуть переконувати Вас в тому, що саме їх ідея проекту є найбільш оригінальною.

Цей захід для Вас, для щирого спілкування друзів та організації спільних справ, бо так формується зріла нація, яка творить майбуття для дітей, творить нову культуру доброчинства у нашому Краю.

З приємністю запрошую Вас стати учасником Аукціону, який проводитиметься у Підгорецькому маєтку (https://www.facebook.com/opalrestaurant.com.ua/). Захід буде у четвер, 25 травня, свято Вознесіння Господнього. Час 16:30-19:30.

  Порядок  проведення благодійного Аукціону:

  • Кожен з учасників отримує аукціонні векселі.
  • Конкурсанти коротко представляють свої проекти – ідея, команда, бюджет.
  • За власним бажанням, підтримуєте своїми векселями той чи інший проект.
  • Відпочиваєте та спілкуєтеся у вишуканому товаристві доброчинців Фонду в атмосфері джазу у виконанні відомих музикантів “Львів-Джаз-Квартету”.

Аукціонний вексель[1] – це письмове зобов’язання, яке підписує доброчинець. Кількість векселів не обмежується. Впродовж тижня ці зобов’язання виконуються підписантом шляхом перерахування коштів на рахунок ФГ “РІДНЯ”  за його осибистим рішенням і це не є його  обов’язком.

Благодійний Аукціон – це підтримка активних людей, спільне творення культури взаємопідтримки та практичне утвердження вічних християнських цінностей.

Переглянути цю інформацію можна на сторінці фейсбук:

https://www.facebook.com/events/291285334653327/

___________________

[1] Аукціонний вексель – це письмове зобов’язання, яке підписує доброчинець. Кількість векселів не обмежується. Впродовж тижня ці зобов’язання виконуються підписантом шляхом перерахування коштів на рахунок ФГ “РІДНЯ”  за його осибистим рішенням і це не є його  обов’язком

Статистика