Футбольний турнір серед Вівтарних дружин парафій м. Стрия

15 грудня 2012 року, з ініціативи Катехитичної комісії Стрийської єпархії УГКЦ, відбувся футбольний турнір серед Вівтарних дружин парафій м. Стрия.

У змаганнях взяли участь вівтарники з чотирьох храмів, а саме: катедрального храму Успіння Пресвятої Богородиці, Благовіщення Пресвятої Богородиці, Святих. Володимира і Ольги та Всіх Святих Українського Народу.

Зустріч футбольних команд розпочалася із молитви та вступного слова о. Андрія Бінаса, Голови Катехитичної Комісії Стрийської Єпархії. У своєму слові ієрей наголосив, що спорт дозволяє гармонійно формувати молоду особистість, яка через тренування, самодисципліну та самоконтроль, веде не лише здоровий спосіб життя, але й служить Богові. І: «чим більше у нас буде спортивних майданчиків, тим менше матимемо лікарень та в’язниць», – зацитував слова Папи Пія XII о. Андрій.

Турнір проходив за коловою системою, під час якої, усі команди мали можливість зіграти матчі між собою.

Переможцями турніру, у нелегкій боротьбі, стала команда хлопців із парафії Святих Володимира і Ольги. Екс-чемпіони, вівтарники катедрального храму Успіння Пресвятої Богородиці, які відзначились хистом та хорошою фізичною підготовкою, зайняли друге місце. Чудову командну гру продемонстрували прислужники із храму Всіх Святих Українського Народу та водночас, форварди вівтарників із храму Благовіщення Пресвятої Богородиці показали неабиякі індивідуальні вміння володіти м’ячем.

По закінченні змагання, усі учасники отримали в подарунок дипломи, а також футбольні м’ячі та відеоуроки з футболу. Переможці ж футбольного турніру в нагороду отримали ще й пам’ятний кубок.

Катехитична Комісія Стрийської Єпархії УГКЦ висловлює щиру подяку п. Олексію Кухару, директору Стрийської ДЮСШ за надання допомоги в проведення даного заходу, а також п. Зоряні Дементівій, вчителю фізкультури загальноосвітньої школи №2 за цінні поради та призи для учасників турніру.

Повідомив о. Андрій Бінас,
Голова ККСЄ

Джерело:http://stryi.ugcc.org.ua

Статистика