Молодіжні зустрічі

«Особисті взаємини, які Христос хоче встановити з нами – це та особлива дружба, яка не може розчарувати. Ісус є вірний. Він дотримується того, що Він обіцяє. Тому Христос – це ваш справжній Друг. Не знайдете вірнішого товариша на вашій дорозі. Не дозвольте, отже, щоб ваша відповідь Йому була скупою. Не дайте Йому тільки ваш мізинець! Відкрийте Йому широко двері вашої дружби! Великі речі не купуються за копійки. Віддайте Йому ваше серце, ваш розум, ваші руки! І якщо він вас кличе особисто до безпосереднього наслідування, не відмовляйте Йому у вашому товаристві. З Христом немає програшу! Він вам дає так щедро, що зможете збагатити ще й інших і з Ним зможете перетворити світ»

(Іван Павло ІІ, Німеччина, 02.05.1985р.)

Наша любов – Пресвята Євхаристія

Наша наука – наука Христової Церкви

Наша мета – жити справжнім християнським життям

Ці слова ми  могли б назвати лозунгом зустрічей молоді, які відбуваються щосуботи о 19:00 в нас на Парафії Всіх Святих Українського Народу . У програмі якої є актуальні науки, які цікавлять молодих людей,  ігри, пісні та чаювання.

Але основна мета це дати зрозуміти молоді, що вона здатна зробити виклик  сучасному світові і прагне бути ревними  християнами , що вона є створена для великих речей, для боротьби і для перемог, і  хоче   стати  великодушними і святими , які вмітимуть дати Богові все, що Він просить.

Зустрічі провадять Сестри Воплоченого Слова

Статистика