IV регіональна зустріч молодіжної спільноти “Голоси Слова”

13-15 березня на на нашій парафії відбулася IV регіональна зустріч молодіжної спільноти “Голоси Слова”, якою опікується Чернеча Родина Воплоченого Слова. Назва цієї спільноти бере свою суть зі слів Св. Августина “Кожен хто проголошує Слово є голосом Слова.”
Дуже вдячні за всі деталі цієї зустрічі, яке уклало Боже Провидіння:
За всіх учасників (з Вінниці, Івано- Франківська, Львова, Дрогобича, Тернополя і, звичайно ж, Стрия… ). Було 70 учасників.
За отців та сестер Воплочення Слова, яки приїхали на зустріч, зокрема Протоігумен Отців Воплоченого Слова о. Антоній Вацеба та м. Марія Воплочення разом з сестрами Новіціату.
Духовні та формаційні науки провадили о. Лука Шаламай, п. Марія Ярема, доктор біоетики з УКУ, п. Марта Гладій, психолог, п. Андрій Живачівський, історик та Марія Квас, член спільноти Голоси Слова зі Стрия)
Впродовж цих днів ми мали дві Архиєрейські Літургії з нашими Владиками Тарасом Сеньківим та Богданом Манишиним, які звернулися до молоді зі своїм батьківським Словом під час проповіді.  Також молодь мала можливість задати питання під час окремої зустрічі з Владикою Богданом.
Щиро радіємо за нашу Стрийську молодь, яка з великою щедрістю готувала цю зустріч.
Велика подяка всім жертводавцям, матерям, які жертвувалися на кухні та всім родинам нашої Парафії, які відчинили двері своїх домів, щоб поселити гостей.
Молодь поверталася до своїх міст переповнена радістю та духовним миром та щиро вдячна о. Івану Барабашу та стриянам за справжню гостинність!

Детальніше : тут

Фото: тут

Статистика